Έρωτας... ο απόλυτος έρωτας! Καυτά φιλιά στη μέση του δρόμου! (φωτό)
Gossip Specials

Έρωτας... ο απόλυτος έρωτας! Καυτά φιλιά στη μέση του δρόμου! (φωτό)

Γνωρίστηκαν τηλεοπτικά, ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά και από τότε είναι αχώριστοι, απολαμβάνοντας τον μεγάλο έρωτα που βιώνουν!

Ο Δώρος Παναγίδης και η Αθηνά Χρυσαντίδου είναι ένα από τα ζευγάρια του Power of Love που παρακολουθήσαμε... live την ιστορία αγάπης τους να ξεδιπλώνεται τηλεοπτικά.

Εκείνο που ελάχιστοι περίμεναν ήταν να κρατήσει αυτός ο έρωτας. Μάλιστα, οι περισσότεροι θα στοιχημάτιζαν πως αργά ή γρήγορα μετά το τέλος του παιχνιδιού, οι δυο τους θα τραβούσαν χωριστούς δρόμους καθώς τα προβλήματα που θα είχαν να αντιμετωπίσουν, κυρίως λόγω της δημοσιότητας, θα ήταν πολλά.

Τελικά, τα δύο νέα παιδιά διέψευσαν τους πάντες για να φτάσουμε στο σήμερα που ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε πολύ τρυφερές στιγμές στη μέση του δρόμου.

Οι δυο τους εθεάθησαν να απολαμβάνουν τη βόλτα τους σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της γενέτειρας του Δώρου, την Κύπρο που αυτή την εποχή ενδείκνυται για μίνι διακοπές. Ερωτευμένοι όσο ποτέ, οι δυο τους απόλαυσαν τον περίπατό τους ανταλλάσσοντας καυτά φιλιά και κατέληξαν να πιουν τον καφέ τους σε ένα γραφικό καφέ.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες...

Πηγή φωτό: Papadakis Press

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved