Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την Λίζα Δουκακάρου!
Gossip Specials

Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την Λίζα Δουκακάρου!

Πιο ανανεωμένη από ποτέ!

Είναι από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες που έχουν περάσει ποτέ από την Ελληνική τηλεόραση και παρά τις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει στην προσωπική της ζωή, καθώς είχε χάσει πριν από έξι χρόνια τον σύζυγό της εντελώς ξαφνικά, δείχνει να έχει ξαναβρεί τις ισορροπίες της.

Ο λόγος για την Λίζα Δουκακάρου.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr την απαθανάτισε να απολαμβάνει τη βόλτα της στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Κολωνακίου. Ντυμένη σικ σε παλ αποχρώσεις, όπως ήταν φυσικό η παρουσιάστρια μαγνήτισε τα βλέμματα.

Λίγο πριν μπει το 2019 η όμορφη Λίζα Δουκακάρου ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον εκλεκτό της καρδιάς της Παντελή Οικονόμου. Μάλιστα καλεσμένη στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» είχε μιλήσει για τον σύντροφό της.

«Δεν είμαι ο άνθρωπος που μιλά ανοιχτά για τα προσωπικά του, αλλά αυτή την περίοδο, είμαι με έναν άνθρωπο. Όταν ήμουν παντρεμένη, οι περισσότερες ερωτήσεις που μου έκαναν ήταν εάν θα κάνω παιδί και γιατί δεν κάνω παιδί. Τώρα είμαι με έναν άνθρωπο και είμαι πολύ καλά. Πιστεύω ότι είμαι και τυχερή γι’ αυτό το λόγο. Δεν νομίζω πλέον ότι είναι εύκολο να βρεις έναν άνθρωπο και να μπορείς να είσαι μαζί του, να έχεις την ίδια οπτική στα πράγματα, να έχεις ίδια πατήματα, να βλέπεις με τον ίδιο τρόπο», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved