Με το ηλεκτρικό πατίνι βολτάρει στην παραλία της Θεσσαλονίκης (Exclusive Video-Photos)
Gossip Specials

Με το ηλεκτρικό πατίνι βολτάρει στην παραλία της Θεσσαλονίκης (Exclusive Video-Photos)

Τι κι αν ο καιρός έδειχνε πως πάει για βροχή; Τίποτα δεν εμπόδισε γνωστή δημοσιογράφο να κάνει τη βόλτα της στην παραλία της Θεσσαλονίκης με το ηλεκτρικό πατίνι. 

Η παρουσιάστρια βρέθηκε στην πόλη της καταγωγής της την οποία λατρεύει και αποχωρίζεται μόνο για επαγγελματικούς λόγους για να περάσει το Σαββατοκύριακο αλλά και για να κάνει εκεί κάποια γυρίσματα για το νέο της κανάλι στο You Tube το οποίο μόλις ξεκίνησε.

Ο λόγος για την Ανθή Σαλαγκούδη, την κούκλα κόρη του πρώην Υφυπουργού Γιάννη Σαλαγκούδη που δραστηριοποιείται και η ίδια στην πολιτική (υπήρξε εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Θεσσαλονίκης).

Την πετύχαμε στην νέα παραλία της πόλης μπροστά από το ξενοδοχείο Maκedonia Palace με τον συνεργάτη της Κώστα Αθανασιάδη και καλεσμένη της την επίσης δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα, να τριγυρνάει με ένα από τα δημοφιλέστατα πια ηλεκτρικά πατίνια για να κάνει γύρισμα για το κανάλι της.

Φυσικά δεν θα την αφήναμε έτσι αυτήν την ευκαιρία. Την ακολουθήσαμε και απαθανατίσαμε την πραγματικά εντυπωσιακή άνεσή της με το -δεν το λες και εύκολο- δίτροχο όχημα μετακίνησης.

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες και το βίντεο που τραβήξαμε μαζί της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved