Υβόννη Μπόσνιακ- Αντώνης Ρέμος: Άσπρο - μαύρο όνειρα κάνω (photos)
Gossip Specials

Υβόννη Μπόσνιακ- Αντώνης Ρέμος: Άσπρο - μαύρο όνειρα κάνω (photos)

Μύκονος: Ερωτευμένοι και σε ασπρόμαυρες αποχρώσεις ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ εμφανίστηκαν να κάνουν βόλτα στο Κυκλαδίτικο νησί. 

Τελικά, ο γάμος δε σκοτώνει τον έρωτα και ο Αντώνης Ρέμος με την Υβόννη Μπόσνιακ το αποδεικνύουν σε κάθε δημόσια εμφάνισή τους.

Το ζευγάρι βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες στην Μύκονο ντυμένο στα ασπρόμαυρα. Η Υβόννη φορώντας μια λευκή αέρινη παντελόνα και ένα λευκό μπουστάκι έκλεψε τις εντυπώσεις με το υπέροχο κορμί της.

Ο Αντώνης επέλεξε να ντυθεί στα μαύρα και πιο casual. Με μία βερμούδα και ένα t-shirt και μαύρες σαγιονάρες έκανε το απόλυτο total black look.

Οι δυο τους κατέβηκαν από το αυτοκίνητό τους και άρχισαν να περπατάνε στους δρόμους της Μυκόνου πιασμένοι χεράκι- χεράκι ενώ λίγο αργότερα ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv τους απαθανάτισε αγκαλιασμένους.

Αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα ο τραγουδιστής και η σχεδιάστρια πλέον μόδας συνέχισαν τη βόλτα τους δείχνοντας σε όλους ότι ο έρωτάς τους, όσο περνάνε τα χρόνια,γίνεται όλο και πιο δυνατός.

Δείτε το αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό που εξασφάλισε το gossip-tv στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved