Γιάννης Βούρος: Στο πλευρό του και οι δύο πρώην γυναίκες του! (photos)
Gossip Specials

Γιάννης Βούρος: Στο πλευρό του και οι δύο πρώην γυναίκες του! (photos)

Μπορεί να έχει χωρίσει και από τις δύο, όμως ο Γιάννης Βούρος λατρεύει τις δύο πρώην συζύγους του, όπως βέβαια και εκείνες. 

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος προσφάτως ορκίστηκε νέος Δήμαρχος της Νέας Φιλαδελφείας και σε μία τέτοια στιγμή του είχε στο πλευρό του τις δύο πρώην συζύγους του, Νταίζη Σεμπεκοπούλου και Λένα Κώνστα.

Με την Νταίζη Σεμπεκοπούλου έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Στέφανο όμως ο γάμος τους δεν έμελλε να κρατήσει για πάντα, όπως συνέβη και με τη Λένα Κώνστα με την οποία επίσης έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Αλέξη και ήταν μαζί για περίπου 21 χρόνια. Πέρυσι, όμως, αποφάσισαν να χωρίσουν οριστικά παίρνοντας διαζύγιο.

Οι σχέσεις τους όμως παραμένουν πολύ καλές και μοιάζουν σαν να είναι όλοι μαζί μία ευτυχισμένη οικογένεια.

«Ποτέ δεν με αφορούσε ο γάμος, λόγω συγκυριών παντρευόμουν. Ωστόσο, η καθεμιά από τις πρώην γυναίκες μου και νυν κολλητές μου, με διαμόρφωσε σε μεγάλο βαθμό, οπότε δεν μπορώ να πω ότι η Άννα (σ.σ. Αδριανού) και η Νταίζη (σ.σ. Σεμπεκοπούλου) δεν ήταν σημαντικοί άνθρωποι στη ζωή μου ή η Λένα, που ήμουν και τα περισσότερα χρόνια μαζί της και ζήσαμε ευτυχισμένες αλλά και δύσκολες στιγμές.

Με τις παραγωγές, τα τρεξίματα, τις περιοδείες, η Λένα ήταν πάντα δίπλα μου. Δεν μπορείς όλα αυτά να τα αμφισβητήσεις ή να τα ακυρώσεις» είχε πει σε συνέντευξή του στο παρελθόν ο Γιάννης Βούρος αποκαλύπτοντας το πόσο καλή σχέση έχει με όλες τις πρώην συζύγους του. Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved