Βάφτιση Τσάβαλου-Στεργίου: Πού πας καλή μου με την παραμάνα στον ποδόγυρο; (photos)
Gossip Specials

Βάφτιση Τσάβαλου-Στεργίου: Πού πας καλή μου με την παραμάνα στον ποδόγυρο; (photos)

Συνέβη και αυτό και δεν το πιστεύαμε! Πασίγνωστη και καλλονή κυρία της σόουμπιζ πήγε καλεσμένη σε λαμπερή βάφτιση με παραμάνες και καρφίτσες στον ποδόγυρο του κατά τα άλλα φορέματός της για να το κοντύνει!

Δεν προλάβαινε να το ράψει μόνη της; Δεν σκέφτηκε να αποταθεί σε κάποια μοδίστρια -θα γίνουν κλέφτρες οι γυναίκες;- αλλά έκανε το... μέγα σφάλμα να εμφανιστεί με ένα υπέροχο -κατά τα άλλα- ηλεκτρίκ κοκτέιλ φόρεμα το οποίο όμως έχανε πολλούς πόντους με τις... παραμάνες που είχε βάλει για να είναι κοντύτερο το φόρεμα!

Δεν λέμε! Διαθέτει από τα ωραιότερα και πιο καλλίγραμμα πόδια της ελληνικής σόουμπιζ και σαφώς πρέπει να τα επιδεικνύει με την πρώτη ευκαιρία αλλά όταν το φόρεμα είναι περισσότερο από ό,τι πρέπει μακρύ, καλό είναι να το αναλαμβάνουν οι... επαγγελματίες του είδους για να το κοντύνουν ώστε να έρχεται το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ίσως η εν λόγω κυρία να μην σκέφτηκε ότι οι φωτογραφίες ζουμάρονται και ότι είναι εξαιρετικά εύκολο να την... τσακώσει κανείς στα πράσα για το... τρικ που πήγε να κάνει το οποίο όμως δεν στέφθηκε τελικά με επιτυχία.

Είναι κρίμα γιατί μία πολύ ωραία εμφάνιση που θα μπορούσε να πάρει 'λίαν καλώς' στο βαρόμετρο των καλοντυμένων της εβδομάδας, καταστράφηκε από την απερισκεψία της να κοντύνει το φόρεμα με... παραμάνες και καρφίτσες.

Δείτε στην παρακάτω gallery για ποια κυρία πρόκειται αλλά και πόζες της μπροστά στον φακό με τη συγκεκριμένη εμφάνιση:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved