Η απίστευτη γκάφα της Ελένης on air, ο άγριος τσακωμός στην πρεμιέρα και τα κιλά της Σκορδά (photos)
Gossip Specials

Η απίστευτη γκάφα της Ελένης on air, ο άγριος τσακωμός στην πρεμιέρα και τα κιλά της Σκορδά (photos)

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, αφού εκτός του ότι υπήρχαν λαμπερές πρεμιέρες, συνέβησαν και ακούστηκαν πολλά στον τηλεοπτικό αέρα των εκπομπών. 

Και εσείς, για ακόμα μία εβδομάδα, αναδείξατε με τα "κλικ" σας τα τοπ θέματα.

Ας τα δούμε ένα ένα...

Στην πρώτη θέση, λοιπόν, αναδείξατε την απίστευτη γκάφα της Ελένης Μενεγάκη on air αφού έδωσε το τηλέφωνό της αντί της εκπομπής!

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ακόμη ένα θέμα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και συγκεκριμένα το παρασκήνιο γύρω από τον άγριο τσακωμό την ημέρα της πρεμιέρας. Σας αποκαλύψαμε καρέ καρέ τον καβγά

Στην τρίτη θέση βρέθηκε ένα θέμα που αφορά στο νέο αγαπημένο -ήδη- σίριαλ του ΑΝΤ1, τις Άγριες μέλισσες και είχε για πρωταγωνίστρια της Λενιώ. Σας παρουσιάσαμε φωτογραφίες της που θα σας κάνουν να τη δείτε με άλλο μάτι.

Στην τέταρτη θέση αναδείξατε μία δήλωση-φωτιά της Ελένης Ράντου στην εκπομπή "Μεσάνυχτα" της Ελεονώρας Μελέτη. Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, είπε:«Σηκώθηκα κι έφυγα από το σπίτι. Ο Βασίλης έπαθε σοκ» (Video)

Τέλος, την πεντάδα έκλεισε ένα θέμα που αφορά στη Φαίη Σκορδά η οποία κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Το πρωινό ανέβηκε στη ζυγαριά και μας αποκάλυψε πόσα κιλά είναι.

Δείτε στην παρακάτω gallery το τοπ five σε φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved