Ποιοι εγχώριοι σταρ φοβήθηκαν περισσότερο με τον κορονοϊό; (video+photos)
Gossip Specials

Ποιοι εγχώριοι σταρ φοβήθηκαν περισσότερο με τον κορονοϊό; (video+photos)

Μπορεί η Φαίη Σκορδά να υπήρξε το πρώτο θύμα του κορονοϊού στον χώρο τη σόουμπιζ, όμως μάλλον άλλος celebrity λαχτάρησε περισσότερο από ό,τι η όμορφη παρουσιάστρια. 

Από την πρώτη στιγμή που έμαθε ότι νοσούσε από κορονοϊό, η Φαίη Σκορδά υπήρξε ιδιαίτερα ψύχραιμη και έκανε ό,τι μπορούσε προκειμένου να προστατεύσει και να προστατευθεί.

Η πρώτη της σκέψη, όταν έμαθε ότι ήταν θετική στον ιό, ήταν να προστατέψει τα παιδιά της και όπως η ίδια είχε περιγράψει κατά την επιστροφή της στην τηλεόραση μετά από 14 μέρες καραντίνας, ήταν πως το πρώτο πράγμα που έκανε αμέσως, ήταν να βάλει μάσκα, γάντια και να ντυθεί με... πλαστικές σακούλες προκειμένου να εξασφαλίσει ότι δεν θα μετέδιδε τον ιό στα παιδιά της Γιάννη και Δημήτρη. Δείτε το βίντεο με όσα είπε, την πρώτη μέρα μετά την επιστροφή της στο πλατό της εκπομπής της.

Μία μικρή ταραχή, όμως, πέρασε και ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης ο οποίος ήταν και ο τελευταίος καλεσμένος στο Πρωινό, πριν η παρουσιάστρια νοσήσει με τον ιό, έστω και ασυμπτωματικά. Ο τραγουδιστής τέθηκε σε αυτοαπομόνωση και είχε μιλήσει για την απόφασή του αυτή, αντιμετωπίζοντας το θέμα με μεγάλη υπευθυνότητα.

«Το καλό με τη Φαίη την Παρασκευή (13/3/2020) -όταν βρέθηκα στην εκπομπή της- είναι ότι δεν ακούμπησε ο ένας τον άλλον. Υπήρχε γενικά ένα κλίμα υπευθυνότητας από όλους και χαιρετιόμασταν στον αέρα. Δεν την ακούμπησα καν την κοπέλα. Απλώς στάθηκε δίπλα μου για περίπου δέκα λεπτά όση ώρα τραγουδούσα. Και αυτός είναι ο λόγος που μπήκα σε καραντίνα» είχε δηλώσει λίγες μέρες μετά την απομόνωσή του, αποκλειστικά στο gossip-tv ο τραγουδιστής.

Δύσκολες ώρες αντιμετωπίζοντας τον κορονοϊό πέρασε και ο Αλέξης Παπαχελάς, ο οποίος με άρθρο του στην Καθημερινή, είχε αποκαλύψει γύρω στα μέσα Μαρτίου ότι είχε προσβληθεί κι εκείνος από τον ιό.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, αφού ξεπέρασε την περιπέτεια υγείας με τον κορονοϊό και αφού χρειάστηκε να νοσηλευθεί σε ΜΕΘ, επέλεξε, ξανά με άρθρο του στην ίδια εφημερίδα να περιγράψει τις δύσκολες στιγμές που έζησε στην εντατική.

«Από τη μία στιγμή στην άλλη νιώθεις ότι μπορεί να μην αγκαλιάσεις ξανά αυτούς που αγαπάς, να μην έχει την ευκαιρία να ζητήσεις συγνώμη για κάποια γέφυρα που έκοψες χωρίς λόγο ή να ξαναδείς το αγαπημένο σου αιγιοπελαγίτικο εκκλησάκι με την ελληνική σημαία να κυματίζει δίπλα. Νιώθεις ένα ανεξήγητο άγχος οτι δεν θα ξαναδείς πράγματα που πρακτικά ποτέ δεν είχες καν παρατηρήσει. Είναι πολύ παράξενο πόσο κινηματογραφικές και ρομαντικές μπορεί να μοιάζουν οι ρετρό λάμπες της Βασιλίσσης Σοφίας από το πίσω παράθυρο ενός ασθενοφόρου.

Από ότι καταλάβατε έως τώρα, πέρασα μια δυσκολη περίοδο στην προσωπική μου μάχη με τον ιό. Την ξεπέρασα και ενδεχομένως να έχω την ευκαιρία να είμαι από τη θετική πλευρά της στατιστικής, αυτών που ανέρρωσαν από τον ιό. Δεν μου αρέσει να γράφω για τον εαυτό μου, ούτε να γίνομαι μελοδραματικός. Ομως νιώθω την ανάγκη να στείλουμε όλοι μας ένα μήνυμα αισιοδοξίας στους συμπολίτες μας που θα περάσουν αντίστοιχες εμπειρίες. Δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο σημαντικό είναι να νιώσουν την αγάπη και τη στήριξή σας. Στη δική μου περίπτωση, έχω μάθει να ξεχωρίζω το αληθινό από τις δημόσιες σχέσεις. Τα μηνύματα παλιών φίλων, συνεργατών, αναγνωστών, ιδεολογικών αντιπάλων, φίλων με τους οποίους τσακωθήκαμε ανεξήγητα, έπαιξαν τεράστιο ρόλο στο να σταθώ στα πόδια μου (...)

Ήθελα όμως να γράψω γι αυτή την περιπέτεια για ένα βασικό λόγο. Πέρα από την αγάπη και την πίστη, χρειάζεται κάτι παραπάνω για να περάσεις απέναντι. Η ιατρική ομάδα της κ. Κοτανίδου στον Ευαγγελισμό έκανε το δικό της θαύμα. Και δεν θέλω να ξεχάσω ούτε εγώ ούτε εσείς, τους πραγματικούς ήρωες πίσω από τις μάσκες, που δίνουν τη μάχη για μας όλους.

Το νοσηλευτικό προσωπικό, που τα δίνει όλα, κακοπληρωμένο, χωρίς τα απαραίτητα πολλές φορές. Τους ανθρώπους του ΕΚΑΒ, που δείχνουν καθημερινά γενναιότητα και ανθρωπιά. Η δουλειά τους δεν μπορεί να ανταμειφθεί αρκετά, αλλά πρέπει να θυμηθούμε την επόμενη ημέρα και να διασφαλίσουμε τα πολύ βασικά γι αυτούς τους ανθρώπους…. Αυτοί είναι οι δικοί μου ήρωες, τους οποίους πρέπει να αναδείξουμε και να φροντίσουμε και όταν περάσει η σημερινή τρέλα», έγραψε.

Με βαριά συμπτώματα αλλά χωρίς να χρειαστεί να νοσηλευτεί, πέρασε τον κορονοϊό στο σπίτι και ολομόναχη η Ιλένια Ουίλιαμς.

«Πέρασα και εγώ τον ιό η αλήθεια είναι. Έκανα το τεστ, είμαι ένα από τα επιβεβαιωμένα κρούσματα. Δεν μπορώ να σας πω ότι φοβήθηκα όταν το έμαθα, αλλά αγχώθηκα για τους δικούς μου ανθρώπους. Όταν εμφάνισα τα συμπτώματα ήμουν ήδη πέντε μέρες μέσα στο σπίτι. Ευτυχώς την οικογένειά μου και μεγαλύτερους ανθρώπους είχα να τους δω ήδη δυο εβδομάδες. Όποιον σκέφτηκα ότι μπορεί να είχα συναντήσει, τον ενημέρωσα» δήλωσε η Ιλένια Ουίλιαμς η οποία πλέον είναι απολύτως καλά στην υγεία της, όμως παραμένει απομονωμένη στο σπίτι.

Τη μεγαλύτερη λαχτάρα όλων όμως πέρασε η Ελένη Χατζίδου η οποία οδηγήθηκε με τη λίγων μηνών κορούλα της στο νοσοκομείο ύστερα από υψηλό πυρετό που παρουσίασε η μικρή. Ούσα στο νοσοκομείο με το μωρό, η τραγουδίστρια είχε αποκαλύψει μέσω instagram:

«3η ημέρα στο νοσοκομείο...
Δεν περνούσαν τα λεπτά, τα δευτερόλεπτα μέχρι να βγούνε τα αποτελέσματα...
Μόλις φτάσαμε στο νοσοκομείο λόγω πυρετού αντιμετωπίσανε τη μπέμπα σα πιθανό κρούσμα κ μας βάλανε σ ένα δωμάτιο απομονωμένους.
Μέσω ενδοεπικοινωνίας το προσωπικό, μου έδινε οδηγίες τι να κάνω στο μωράκι για να αποφεύγουν να μπαινοβγαίνουν πολύ κ όταν χρειαζόταν να μπούνε μέσα, φορούσανε αυτές τις ολόσωμες στολές που βλέπεις στην τηλεόραση...
Βλέπαμε το μπαμπά μας απ το παράθυρο(μένει έξω απ το νοσοκομείο στο αμάξι όλες αυτές τις μέρες) μιας κ το δωμάτιο μας κοιτούσε στο δρόμο,ευτυχώς,αφού δεν επιτρεπόταν να ανεβεί κανένας στον όροφο που ήμασταν, πόσο μάλλον στο δωμάτιο...
Όλα όπως τ ακούς κ τα βλέπεις στην τηλεόραση...
Τα μέτρα δρακόντεια! Χάρηκα τόσο μα τόσο πολύ γι αυτό!
Μετά από αναμονή μιας μέρας μας ανακοινώσανε ότι είναι αρνητικό το τεστ κορονοϊού🙏🏼
Αλλάξαμε όροφο και περιμένουμε τα αποτελέσματα απ τις υπόλοιπες εξετάσεις...
Μπορείτε να φανταστείτε την ψυχολογία μας τη διάρκεια της αναμονής αλλά κ τώρα με όλα αυτά που ακούμε κ βλέπουμε...
Μείνετε σπίτι,μείνετε ασφαλείς γιατί είμαι σίγουρη ότι δε θέλετε εσείς η κάποιος δικός σας να μπει στη θέση όλων αυτών που βρίσκονται στα νοσοκομεία...
Μείνε σπίτι εγώ για σένα κ Εσύ για μένα...
Με αγάπη❤️».

Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και η μικρή είναι σώα και αβλαβής στο σπίτι, απολαμβάνοντας τα χάδια της μαμάς και την αγκαλιά του μπαμπά της Ετεοκλή Παύλου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved