Ανασκόπηση 2020: Ποιοι γνώρισαν μέσα στη χρονιά τα 15 λεπτά δημοσιότητας που τους αντιστοιχούν;
Gossip Specials

Ανασκόπηση 2020: Ποιοι γνώρισαν μέσα στη χρονιά τα 15 λεπτά δημοσιότητας που τους αντιστοιχούν;

Ανασκόπηση 2020: Ο αξέχαστος Άντι Γουόρχολ κάποτε είχε πει πως: "Στο μέλλον ο καθένας θα είναι παγκοσμίως διάσημος για δεκαπέντε λεπτά". Το μέλλον... ήρθε και στην ελληνική τηλεόραση πράγματι είδαμε πολλούς wanna be διάσημους... 

Και στο απώτερο μέλλον θα κληθούν να μας αποδείξουν αν πράγματι άξιζαν να πάρουν αυτά τα 15 λεπτά και αν θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο προσκήνιο.

H αλήθεια είναι πως υπήρξαν πολλοί πρωτοεμφανιζόμενοι και σίγουρα μπορούμε να πούμε για κάποιους από αυτούς πως άξιζε τον κόπο η χρονιά να τους χαρίσει φήμη και προβολή.

Όπως άξιζε για παράδειγμα για τον Τάσο Ξιαρχό ο οποίος μας θύμισε τι πάει να πει έμφυτο ταλέντο.

Ο Τάσος συμμετείχε στο Just the two of us της προηγούμενης σεζόν και μάγεψε με τη χορευτική του δεινότητα και το δημιουργικό καλλιτεχνικό του πνεύμα. Κάθε act του στη σκηνή του σόου μάγευε και ο ίδιος κατάφερε όχι μόνο να κερδίσει στο συγκεκριμένο παιχνίδι με την Κόννυ Μεταξά αλλά και να είναι πλέον ο υπεύθυνος για την εμφάνιση όλων των ζευγαριών φέτος στη σκηνή του J2US.

Ένα άλλο τηλεοπτικό πρόγραμμα που ανέδειξε νέους celebrities ήταν σίγουρα το GNTM. Και φυσικά θα μας μείνει... αξέχαστη η Ρασέλ που με τις κακιούλες της, την αιχμηρή κριτική της και τον δυναμισμό της κατάφερε να προσελκύσει το ενδιαφέρον μας. Και τώρα ήρθε η ώρα για να μας αποδείξει η ίδια πως αξίζει τον ντόρο που έχει δημιουργήσει γύρω από το όνομά της. Τής αναγνωρίζουμε ότι είναι πανέμορφη και καλλίγραμμη. Στο χέρι της είναι τώρα τον δυναμισμό της να τον μετατρέψει σε δημιουργικότητα για να αναδείξει τα ταλέντα της.

Μία πολύ ευχάριστη έκπληξη στον χώρο της υποκριτικής ήταν φέτος ο Γιάννης Απέργης, o οποίος πρωταγωνιστεί στην σειρά Παρουσιάστε και μας χαρίζει μεγάλες δόσεις γέλιου μέσα από τον ρόλο του. Ο ίδιος, στην πρώτη συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε αποκαλύψει για την εγκατάστασή του με την οικογένειά του από την Αλβανία στην Ελλάδα πριν από μερικά χρόνια: «Πάντα είχα δίπλα μου Έλληνες φοβερούς ανθρώπους.

Στο δημοτικό, επειδή τα παιδιά είναι σφουγγάρια, ένα παιδί μου είχε ουρήσει την τσάντα και μου είχε πετάξει το θρανίο. Δεν ήξερε αυτό το παιδί τι έλεγε.

Με αυτό το παιδί είμαστε σήμερα κολλητάρια. Ήρθε η μητέρα του στο θέατρο κι έκλαιγε λέγοντας ότι πήρε μάθημα ζωής. Έλεγαν ότι το αγόρι μου δεν θέλω να κάνει παρέα με τον Γιάννη γιατί θα πάει φυλακή. Αλλά μετά είχα φοβερούς ανθρώπους δίπλα μου. Μόνο αυτό θυμάμαι κι είναι άδικο για ένα παιδάκι.»

Για τον συγκεκριμένο ηθοποιό, ελπίζουμε όλοι να έχει την πορεία που ονειρεύεται για να έχει ο "ουρανός" των κωμικών ηθοποιών ένα νέο αστέρι του.

Μιλώντας για αστέρια, ο κόσμος της μαγειρικής απέκτησε έναν νέο αστέρα, τον Απόστολο Ρουβά που θέλει να είναι αυτόφωτος και δεν αποκλείεται να τα καταφέρει. Γιατί μπορεί να είναι Ρουβάς, όμως κάνει ό,τι μπορεί για να μη συνδυαστεί το όνομά του με αυτό του έτσι και αλλιώς διάσημου αδελφού του Σάκη ο οποίος για κάποιους τα τελευταία 20 χρόνια είναι ο απόλυτος σταρ της ελληνικής σόουμπιζ.

Ο σεφ της εκπομπής που παρουσιάζει η Δανάη Μπάρκα στο Mega, από την πρώτη στιγμή της παρουσίας του σε τηλεοπτικό στούντιο έκανε κάμερες και φωτογράφους να στραφούν κατά πάνω του και ο χρόνος θα δείξει αν ο ίδιος ο Αποστόλης Ρουβάς θα καταφέρει να αναδείξει το ταλέντο του στην κουζίνα ανεξαρτήτως του επιθέτου που φέρει και που ο αδελφός του πρόλαβε να κάνει γνωστό απ' άκρη σ' άκρη στην Ελλάδα.

Tι να πούμε για την

, τη νεαρή δικηγόρο του Big Brother που προκάλεσε αίσθηση με την παρουσία της στο παιχνίδι; Κλάματα, φωνές, εκρήξεις... H Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η Κρητικιά που το λέει η ψυχή της και τα βάζει με όλους και με όλα όταν νιώθει ότι αδικείται, κατάφερε να γίνει το πρόσωπο της... χρονιάς, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Άραγε θα έχει την τύχη όλων των παικτών των ριάλιτι παιχνιδιών του παρελθόντος ή θα αξιοποιήσει καλύτερα τη δημοσιότητα που κέρδισε μέσα από τον Μεγάλο Αδελφό; Ο χρόνος θα δείξει...

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας έχει βιώσει παραπάνω από 15 λεπτά δημοσιότητας μέχρι σήμερα καθώς για να φτάσει να παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι Taxi διένυσε... πολλά χιλιόμετρα μέσω youtube και ραδιοφωνικών εκπομπών και έχει πάρα πολλούς φανατικούς θαυμαστές ήδη.

Μπορεί για κάποιους να μοιάζει άδικο που περιλαμβάνεται στη λίστα που αναφέρουμε αλλά να τονίσουμε ότι αυτή η σύντομη δημοσιότητα δόθηκε στον Τσουβέλα τη χρονιά που τελειώνει μόνο μέσα από την τηλεόραση γιατί ο γνωστός κωμικός έχει το δικό του κοινό που τον αγαπά, τον στηρίζει και θα το στηρίζει στο μέλλον, απλά τώρα άρχισε να βλέπει τις "μετοχές" του να ανεβαίνουν ακόμα περισσότερο μέσα από την προβολή του από την τηλεόραση.

Την υποκριτική του δεινότητα απέδειξε μέσα από τον ρόλο του ως Μπάμπης στις Άγριες Μέλισσες αποδεικνύει μέρα με τη μέρα ο Γιάννης Βασιλώττος. Ο Μπάμπης ξεμυαλίζει την Ασημίνα και ζουν στιγμές πάθους. Ο Γιάννης Βασιλώττος υποδύεται φέτος στην επιτυχημένη σειρά έναν τεντιμπόη, τον Μπάμπη, ο οποίος είναι γοητευμένος από εκείνη και την πολιορκεί συνεχώς. Ο Μπάμπης λοιπόν είναι από εκείνους τους καλλιτέχνες που έχουν έρθει για να μείνουν και μάλλον ανήκει σε εκείνη την ομάδα των ανθρώπων που θα αξιοποιήσουν τα 15 λεπτά δημοσιότητας.

Last but not least είναι ο Παναγιώτης Βασιλάκος ο οποίος ως Bachelor, ο πρώτος στη χώρα μας, είδε τα φώτα της δημοσιότητας να πέφτουν πάνω του. Ο Παναγιώτης ήταν γνωστός πριν από το συγκεκριμένο project λόγω της συμμετοχής του στο Nomads αλλά λίγοι τον θυμούνται.

Γι' αυτό και η προβολή του μέσα από το The Bachelor ήταν μεγάλη φέτος. Από εδώ και στο εξής, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι η όλη δημοφιλία που απέκτησε μέσα από το ριάλιτι αγάπης θα καταφέρει να έχει θετικό πρόσημο στο τηλεοπτικό βιογραφικό του ώστε και ο ίδιος να καταφέρει να εξαργυρώσει σε φήμη και χρήματα στο μέλλον αυτή τη δημοσιότητα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved