Ανασκόπηση 2020: Τα θέματα που διαβάσατε περισσότερο τη χρονιά που πέρασε!
Gossip Specials

Ανασκόπηση 2020: Τα θέματα που διαβάσατε περισσότερο τη χρονιά που πέρασε!

Ανασκόπηση 2020: Η χρονιά που φεύγει περιείχε πλούσια ειδησεογραφία και το gossip-tv.gr ήταν όπως πάντα στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης...

Εμείς συγκεντρώσαμε όλα τα τοπ θέματα του χρόνου, αυτά που εσείς αναδείξατε με τα "κλικ" σας και σας τα θυμίζουμε...

Πρώτο σε επισκεψιμότητα λοιπόν ήταν ένα θέμα που αφορούσε στην Αντελίνα Βαρθακούρη η οποία ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram τις πρώτες φωτογραφίες της με μαγιό μετά την απώλεια κιλών.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε μία πολύ δυσάρεστη είδηση και συγκεκριμένα η αυτοκτονία Έλληνα ράπερ! Ήταν μόλις 28 ετών!

O λόγος για τον ράπερ Το βδέλυγμα του οποίου το πραγματικό όνομα ήταν Αντώνης Μανουσάκης. Γεννημένος τον Φεβρουάριο του 1992 υπήρξε μία από τις πιο ενδιαφέρουσες παρουσίες του underground ελληνικού χιπ χοπ και χαιρόταν της αποδοχής και του σεβασμού των συναδέλφων του στο συγκεκριμένο ιδιαίτερο είδος μουσικής.

Στην τρίτη θέση αναδείξατε με τα "κλικ" σας βρέθηκε ένα θέμα που αφορά στην πιο αγαπημένη σειρά της φετινής αλλά και της περυσινής χρονιάς, οι Άγριες Μέλισσες. Η Βιολέτα λοιπόν, ή αν προτιμάτε η κατά κόσμον Θεοφανία Παπαθωμά πρόδωσε το τέλος της σειράς.

Η Θεοφανία Παπαθωμά είπε: «Η Βιολέτα είναι καλός άνθρωπος, δίκαιος, τους βοηθάει όλους. Ο Μιλτιάδης έχει πρόβλημα, αλλά εγώ τον κουράρω πολύ καλά, οπότε νομίζω ότι θα το συνεφέρω γιατί τον αγαπώ πολύ και η αγάπη γιατρεύει τα πάντα. Θα περάσουμε μια φάση στη σχέση μας, αλλά εγώ είμαι αισιόδοξη. Πιστεύω ότι θα έχει αίσιο τέλος, το θέλω για την ηρωίδα μου, να ησυχάσει και αυτή η πολύπαθη. Πιστεύω ότι ο Μπάμπης θα ανανεώσει τη σχέση του Νικηφόρου με την Ασημίνα. Θα είναι μια περιπετειούλα.»!

Η σχετικά πρόσφατη δημόσια κατάθεση ψυχής του Ανδρέα Μικρούτσικου στον "αέρα" του Big Brother άγγιξε πολλούς από εσάς που αναδείξατε το συγκεκριμένο θέμα στην τέταρτη θέση.

Ήταν το συγκινητικό «αντίο» του στον αξέχαστο Ντιέγκο Μαραντόνα για τον οποίο είπε με νόημα: «Τώρα είναι στο χέρι του Θεού».

«Πέρασε μια εβδομάδα και νομίζω ότι μέσα σε αυτή το κεντρικό θέμα είναι ότι χάσαμε έναν άνθρωπο, ο οποίος περπατούσε ανάμεσα στον παράδεισο και στην κόλαση, τώρα είναι στο χέρι του Θεού. Έφυγε από τη ζωή ο λαϊκός ήρωας Ντιέγκο Μαραντόνα, που θα ζει στις καρδιές μας», είπε.

Η... εισβολή της Αστυνομίας στο πλατό της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά Καλό Μεσημεράκι στις αρχές του χρόνου, κέντρισε το ενδιαφέρον σας και αισίως φτάσαμε στο νούμερο 5 των τοπ θεμάτων της χρονιάς που πέρασε. Τι συνέβη όμως στον παρουσιαστή; Εκεί που έκανε κανονικά τη ροή του «Καλό Μεσημεράκι», ξαφνικά ένστολοι μπήκαν στο πλατό και του ζήτησαν να διακόψει την εκπομπή και να τους ακολουθήσει. Ο παρουσιαστής «έμεινε παγωτό» και κοιτούσε με απορία, ενώ είπε: «Τι έγινε ρε παιδιά;».

Φυσικά, επρόκειτο για φάρσα! Ο Μάρκος Σεφερλής εμφανίστηκε ως αστυνομικός, και έκανε τον παρουσιαστή να ξεσπάσει σε γέλια. Με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας του «Χαλβάη 5-0» εκείνες τις ημέρες, είχε εισβάλει ως ο «αστυνόμος Μπέκρας» να λύσει το μυστήριο…

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

Ένα αμιγώς τηλεοπτικό θέμα που τοποθετήσατε στην έκτη θέση της συγκεκριμένης λίστας για τη χρονιά που φεύγει ήταν οι ιδιαιτερότητες των παικτών του MasterChef όταν ξεκινούσε ο διαγωνισμός μαγειρικής.

Θέλατε να μάθετε περισσότερα άγνωστα στοιχεία για τις ζωές τους και έτσι αναδείξατε το συγκεκριμένο θέμα στην έκτη θέση.

Στην έβδομη θέση συναντάμε μία σχετικά νέα tv περσόνα, τη Λία Τσουζντάν που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM 3 που τελείωσε πριν από λίγες εβδομάδες.

Η αλλαγή στα μαλλιά της κατά την εμφάνισή της στην εκπομπή Στη φωλιά των Κου Κου ήταν αρκετή για να τραβήξει την προσοχή σας.

Η όγδοη θέση ανήκει σε ένα θέμα με πρωταγωνίστριες τη Μαργαρίτα Θεοδωράκη και την Ελένη Βιτάλη.

Τα συγκλονιστικά λόγια της 62χρονης κόρης του Μίκη Θεοδωράκη, ότι σκοπεύει να φτάσει ακόμα και στην αυτοκτονία και είναι έτοιμη να βάλει μια θηλιά στον λαιμό της, έκαναν όχι μόνο τον γύρο του διαδικτύου, αλλά ευαισθητοποίησαν και καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων είναι και η σπουδαία Ελένη Βιτάλη!

Ανάμεσα σε εκείνους που έσπευσαν να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στη Μαργαρίτα Θεοδωράκη ήταν και η αγαπημένη ερμηνεύτρια του Μίκη, η οποία ήταν από τους πρώτους που σχολίασαν όσα έγραψε η κόρη του: «Ό,τι περνάει τώρα η κυρία Θεοδωράκη το περνάει από την “καλοπέραση” που έζησε εκείνη με τους αξιόλογους γονείς της μια ζωή και ειδικά τον Μίκη μας, που είναι πάνω από όλα δικός της πατέρας! Μόνο ευγνωμοσύνη θα έπρεπε να νιώθουμε όλοι μας. Και να μην ξεχνάμε πως είναι και η Μαργαρίτα παράπλευρη “απώλεια”, μιας και όλοι κάτι κερδίσαμε από αυτά που πέρασε η οικογένεια Θεοδωράκη».

Και αναφέρθηκε και σε εκείνους που έκριναν αρνητικά το γεγονός ότι η Μαργαρίτα Θεοδωράκη δημοσιοποίησε την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει: «Μη φοβάστε δεν θα σας πάρει τίποτα ούτε την αδιάκριτη κριτική σας! Eχει μάθει στα πολύ δύσκολα, δυστυχώς και ευτυχώς! Κρεμάστε την και πάντα “άξιοι”… και πάνω από όλα ούτε φαρισαίοι ούτε αγνώμονες! Αλίμονο» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Βιτάλη.

Η τραγική είδηση του θανάτου ηθοποιού που έπαιξε στην επιτυχημένη σειρά Παρά Πέντε κατέλαβε την ένατη θέση. Στη δέκατη θέση τέλος βρέθηκε η είδηση ότι η Ελένη Μενεγάκη, μετά το τέλος της από τον Alpha ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της. Δείτε στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved