MasterChef: Κι όμως οι φετινοί παίκτες έχουν λόγους που είναι μέσα και είναι βαριά χαρτιά του show
Media

MasterChef: Κι όμως οι φετινοί παίκτες έχουν λόγους που είναι μέσα και είναι βαριά χαρτιά του show

MasterChef 4: Κάποιοι από τους διαγωνιζόμενους της φετινής σεζόν έχουν ξεχωρίσει από νωρίς.

Δυνατά ξεκίνησε ο διαγωνι­σμός μαγειρικής, με τα μη­χανάκια της ΑGΒ να χτυπά­νε κόκκινο. Φέτος από νωρίς τα... αίματα άναψαν για τα καλά, αφού γι’ αυτό φρόντισαν ο Γιώργος Λασκαρίδης και η Κατερίνα Λένη, που φαίνεται να έχουν μια έντονη κόντρα.

Τι και αν προσπάθησαν να τα βρουν μιλώ­ντας πίσω από τις κάμερες; Οπως παρα­δέχτηκαν δημόσια και οι δυο, υπάρχει μεγάλο χάσμα ανάμεσα τους και θα αρ­κεστούν από δω και πέρα σε μια απλή «καλημέρα».

Ποιοι είναι, όμως, οι παίκτες που απα­σχολούν όχι τόσο μαγειρικά, αλλά με την προσωπικότητα τους; Σε πρώτη «φάση», σας παρουσιάζουμε εκείνους που τρα­βούν το ενδιαφέρον του κοινού με τις ιστορίες τους.

ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

Ο Γιώργος Λασκαρίδης ήρθε από την Ολ­λανδία ειδικά για το MasterChef, πα­ρέα με την Ολλανδέζα σύντροφο του και τους παππούδες του, που τον μεγάλωσαν.

Η πρώτη εντύπωση του 28χρονου στους τρεις κριτές ήταν πολύ θετική, με τον νε­αρό σεφ να εξομολογείται ότι άφησε για λίγο το Αμστερνταμ ειδικά για να λάβει μέρος στο παιχνίδι.

Με συνοπτικές διαδικασίες έφτιαξε ψητή σελινόριζα με σάλτσα τυριού και το πιά­το του άρεσε πολύ, με αποτέλεσμα να πά­ρει τη λευκή ποδιά για την επόμενη φάση του παιχνιδιού. Ιδιαίτερα συγκινημένοι ήταν ο παππούς και η γιαγιά του Γιώρ­γου, με τον παππού να λέει πως ήταν τόση η χαρά του που, ενώ ήταν άρρω­στος, του πέρασαν όλα. Τώρα θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα και να δραστη­ριοποιηθεί επαγγελματικά στη χωρά του. Γι' αυτό θα κάνει τα πάντα για να τα κα­ταφέρει μέσα στον διαγωνισμό και να γί­νει ο επόμενος Ελληνας «MasterChef».

ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ

Γεννημένη στην Πρέβεζα, η Κατερίνα Λένη έζησε και μεγάλωσε από πολύ μι­κρή ηλικία στη Γερμανία.

Δημιουργώντας πολύ μεγάλη καριέρα στην κομμωτική, μια περιπέτεια στην υγεία της την έκα­νε να αναθεωρήσει πολλά για τη ζωή της. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Σεψρετ», η Κατερίνα με τον εκρηκτικό χαρακτήρα, που έρχεται αντιμέτωπη συ­χνά με τον Γιώργο, τα τελευταία 5 χρόνια ζει στη Γερμανία μόνιμα, έχει κλείσει το κομμωτήριο της στην Πρέβεζα, ενώ όλοι στον Μεσοπόταμο, απ' όπου κατάγεται, μιλούν με τα καλύτερα λόγια για εκείνη, καθώς την αγαπούν και την παρακολου­θούν ανελλιπώς στην τηλεόραση.

ΜΟΝΤΕΛΟ

Η Μάρλεν Γρυντάκη είναι μια δυναμική Χανιώτισσα, που κυνηγάει το όνειρο της.

Ζει στο Λονδίνο τα τελευταία 10 χρόνια και ασχολείται βιοποριστικά με το plus size modeling. Η μεγάλη της αγάπη όμως είναι η μαγειρική. Οταν κέρδισε έναν δι­αγωνισμό μαγειρικής με μια συνταγή που έστειλε, μαθήτρια ακόμα στη σχολή μαγειρικής, κατάλαβε την κλίση της στο' χώρο της γαστρονομίας. Την αίτηση για το reality την έκανε με την υπό στήριξη των δικών της ανθρώπων από την οικογένεια, αλλά και των συναδέλφων της, που πιστεύουν πολύ σε εκείνη και το μαγειρικό της ταλέντο.

Ο Διονύσης Πρώιος Ραλλίτος είναι ζωγράφος, υπήρξε μοντέλο, συνεργάτης το Λάκη Γαβαλά και δημιουργός του θρυλικού «El Pecado» στου Ψυρρή.

Ο ίδιος είχε συγκινήσει με την προσωπική του ιστορία -εκτός απ’ τα πιάτα του- που αφορούσε τον θάνατο του παιδιού του σε ηλικία 20 ετών, σε τροχαίο δυστύχημα με μηχανάκι, πριν από τέσσερα χρόνια στη Μύκονο.

Η Μαριάννα Πουλμέντη είναι 20 χρόνων. Αγαπά πολύ τη μαγειρική, πράγμα που οφείλει στην οικογένειά της.

Ο πατέρας της, διακεκριμένος μάγειρας στην Αμερική, αποτελεί για εκείνη το απόλυτο πρότυπο. Ακόμα και λίγο πριν μπει στον διαγωνισμό αλλά και πάντα, η Μαριάννα Πουλέντη ζητάει την άποψη του για τις ιδέες σε πιάτα που σκέπτεται να κάνει για να παρουσιάσει στους κριτές. Η Μαριάννα είναι δυναμική και γλυκιά και δεν μασάει τα λόγια της, αλλά θα ακούσει προσεκτικά, για να μην επαναλάβει τα λάθη της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved