Πώς το Survivor πέρασε σαν... οδοστρωτήρας από κάποιους παίκτες! Πώς ξεκίνησαν και πώς είναι σήμερα!
Gossip Specials

Πώς το Survivor πέρασε σαν... οδοστρωτήρας από κάποιους παίκτες! Πώς ξεκίνησαν και πώς είναι σήμερα!

Survivor: Σχεδόν τρεισήμισι μήνες μετά την έναρξη του ριάλιτι επιβίωσης, η εξωτερική εμφάνιση των παικτών του δεν έχει καμία σχέση με την ημέρα που εγκαθίσταντο στις καλύβες τους. 

Οι περισσότεροι από τους παίκτες που συνεχίζουν να βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο έχουν χάσει από 10 έως 20 κιλά ο καθένας.

Ο Γιώργος Κοψιδάς, ο οποίος έφυγε πριν από λίγες εβδομάδες από το παιχνίδι, δήλωσε σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη ότι επέστρεψε στην Ελλάδα κατά 20 κιλά ελαφρύτερος.

Το βράδυ του πάρτυ της Ένωσης ο Γιώργος Λιανός ζύγισε τους παίκτες και διαπίστωσε, όπως και εμείς, πως η ζυγαριά κατέγραφε μεγάλη απώλεια βάρους σε όλους. Τη μεγαλύτερη απώλεια είχε ο Τριαντάφυλλος ο οποίος πλέον είναι κατά 20 κιλά ελαφρύτερος.

Δεν είναι όμως μόνο η απώλεια κιλών που έχει αλλάξει την εξωτερική εμφάνιση των παικτών. Οι περισσότερες από τις κοπέλες αντιμετωπίζουν σοβαρή κατακράτηση υγρών λόγω ορμονικών προβλημάτων που έχουν προκύψει εξαιτίας της ανύπαρκτης διατροφής τους, βλέπουν τα μαλλιά τους σε πολύ κακή κατάσταση αφού δεν μπορώ να τα περιποιηθούν ενώ σε ότι αφορά τους άντρες παίκτες, τα μαλλιά και τα μούσια έχουν αλλάξει τελείως εμφάνισή τους.

Παρά το γεγονός ότι όλοι τους περιποιήθηκαν τους εαυτούς τους λίγο πριν το πάρτι της Ένωσης με τις κυρίες να λούζονται, να βάφονται, να ντύνονται κτλ. ενώ οι άντρες "τρίμαραν" τα μούσια και τα μουστάκια τους και κάπως περιποιήθηκαν τα μαλλιά τους, συνεχίζουν να μη θυμίζουν σε τίποτα την παλιά εικόνα τους.

Για του λόγου το αληθές δείτε στην παρακάτω Gallery πώς τους είδαμε κατά την είσοδό τους στο παιχνίδι και πώς είναι σήμερα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved