Ο Σπύρος Μπιμπίλας μιλάει στο gossip-tv για τον Πάνο Νάτση: «Eίμαστε όλοι συγκλονισμένοι»
Gossip Specials

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μιλάει στο gossip-tv για τον Πάνο Νάτση: «Eίμαστε όλοι συγκλονισμένοι»

Πάνος Νάτσης: To τραγικό τέλος της ζωής του έχει σκορπίσει τη θλίψη, τόσο στην οικογένειά του, όσο και στους συνεργάτες του, που τον εκτιμούσαν πάρα πολύ.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου (29-1) ο νεαρός ηθοποιός έχασε τη ζωή του, μετά από τροχαίο δυστύχημα που είχε με τη μηχανή του, μετά από σύγκρουση με φορτηγό.

Ο Πάνος Νάτσης ήταν ένας νεαρός ηθοποιός, ο οποίος είχε ήδη ξεκινήσει την καριέρα του στην υποκριτική και είχε πάρα πολλά όνειρα για το μέλλον του, που δυστυχώς δεν θα πραγματοποιηθούν.

Ο ηθοποιός είχε πρωταγωνιστήσει σε τηλεοπτικές σειρές, αλλά και σε θεατρικές παραστάσεις, με αξιοζήλευτες συνεργασίες.

Οι περισσότεροι κάνουν λόγο για ένα παιδί πολύ εργατικό και ευγενικό, που ήταν κάθε φορά απόλυτα συνεργάσιμος και έδινε πολύ σημασία στην λεπτομέρεια του αποτελέσματος. Λίγες ώρες πριν από τον θάνατό του, ο ίδιος διασκέδαζε με τους συνεργάτες του, με αφορμή τα γενέθλια της φίλης και συναδέλφου του, Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, σε ένα πολύ ήρεμο κλίμα και τίποτα δεν προμήνυε το τι μέλλει γενέσθαι στη συνέχεια της βραδιάς.

Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του άφησε έκπληκτους τόσο τους οικείους του, όσο και προσωπικότητες από το καλλιτεχνικό στερέωμα, οι οποίοι δεν μπορούσαν να διανοηθούν το πόσο γρήγορα μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα, από την μια μέρα στην άλλη, και να χάνουν με τόσο άδικο τρόπο τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Πολλές ήταν οι δημοσιεύσεις στα social media από τους αγαπημένους του φίλους, οι οποίοι έδιναν το δικό τους συγκινητικό μήνυμα για τον χαμό του Πάνου Νάτση. Οι ίδιοι, φανερά συγκλονισμένοι και συντετριμμένοι περιγράφουν τις όμορφες στιγμές που είχαν ζήσει μαζί του και τον «αποχαιρέτησαν» με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

Ανάμεσα σε εκείνους ήταν και ο Σπύρος Μπιμπίλας, αγαπημένος ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, ο οποίος και συμπρωταγωνιστούσε μαζί του στη νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη «Σέρρες». Πολύ πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μπιμπίλας είχε γράψει σε σχετική δημοσίευσή του: «Συγκλονισμένοι και άφωνοι έχουμε μείνει όλοι από τον τραγικό θάνατο σε τροχαίο του νεαρού ηθοποιού Πάνου Νάτση, του πρωταγωνιστή του Γιώργου Καπουτζίδη στην νέα σειρά ΣΕΡΡΕΣ...και στο θέατρο ΗΒΗ...Αδύνατον ΝΑ δεχτούμε αυτό το τραγικό νέο.... Πόσο γλυκό παιδί, πόσο ωραία δουλέψαμε... Δεν μπορώ να σε αποχαιρετήσω Πάνο μου…»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv για τον Πάνο Νάτση, τον οποίο και χαρακτήρισε επαγγελματία και απόλυτα θετικό άνθρωπο, μιας και ήταν πάντα με ένα χαμόγελο. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Παίζαμε μαζί στο σίριαλ. Εγώ πληροφορήθηκα για την είδηση από τους συναδέλφους μας. Δεν κάναμε παρέα εκτός από την συνεργασία μας στη σειρά, αλλά από εκεί κατάλαβα κάποια πράγματα για τον χαρακτήρα του. Ήταν ένα πολύ γλυκό και εργατικό παιδί, φιλότιμο, που πάντα ήταν με το χαμόγελο στα χείλη και μας έδινε θετική ενέργεια. Ήταν ένας πολύ καλός ηθοποιός και είμαστε όλοι συγκλονισμένοι για αυτό που συνέβη».

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με την κηδεία του, εκείνη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου από το Γ’ Νεκροταφείο Αθηνών, στη Νίκαια.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved