Όλγα Κεφαλογιάννη: Με τα δίδυμα παιδιά της στον Εθνικό Κήπο
Gossip Specials

Όλγα Κεφαλογιάννη: Με τα δίδυμα παιδιά της στον Εθνικό Κήπο

Η Όλγα Κεφαλογιάννη απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό μας φακό, να περπατάει μαζί με τα παιδιά της στον Εθνικό Κήπο, κρατώντας τα με το καροτσάκι.

Τι κι αν έχει κρύο… η κούκλα δικηγόρος και βουλευτής Όλγα Κεφαλογιάννη δεν έχασε την πρωινή της βόλτα με τα παιδιά της, στον Εθνικό Κήπο. Με casual look και όρεξη για περπάτημα απόλαυσε μοναδικές στιγμές με τα υπέροχα μωράκια της!

Να υπενθυμίσουμε, πως η Όλγα Κεφαλογιάννη μαζί με τον στιχουργό Μίνωα Ματσά είχαν κάνει αρκετές προσπάθειες για να αποκτήσουν οι δυο τους ένα παιδί. Η βουλευτής μάλιστα, είχε κάνει και μια συγκινητική εξομολόγηση κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης για να δώσει δύναμη και ελπίδα σε κάθε γυναίκα που επιθυμεί να αποκτήσει το δικό της παιδί σε μεγαλύτερη ηλικία.

«Ξέρω ότι υπάρχουν πολλές γυναίκες που θα ήθελαν να βιώσουν την μητρότητα και έχουν λόγους που τους αποτρέπουν. Είναι ωραίο να γίνεις μητέρα όταν πραγματικά το θες και είναι σημαντικό να μην απογοητευτείς. Έχω περάσει την απογοήτευση αυτή. Αν κάποια γυναίκα θέλει να βιώσει τη μητρότητα, πρέπει να ενημερωθεί, να το προσπαθήσει, πλέον και η επιστήμη βοηθάει πάρα πολύ. Εγώ αισθάνομαι πολύ ευλογημένη γιατί κάτι που είχα βγάλει ως πιθανότητα, συμβαίνει. Είναι κάτι που σε πληγώνει πάρα πολύ το βιώνεις ως πολύ μεγάλη απώλεια, λες "ας το αφήσω". Η φύση μας έχει φτιάξει για να γινόμαστε μαμάδες σε νεότερη ηλικία, πλέον μπορούμε να το κάνουμε και σε μεγαλύτερη ηλικία», είχε αναφέρει στην εξομολόγησή της.

Δείτε φωτό από τη βόλτα της με τα δίδυμα στην gallery που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

Όλγα Κεφαλογιάννη: «Η μητρότητα είναι μια τεράστια αλλαγή στη ζωή μιας γυναίκας»

Όλγα Κεφαλογιάννη: Ο έρωτας με τον Μίνωα Μάτσα και ο ερχομός των διδύμων, που της άλλαξε τη ζωή!

Μάτσας-Κεφαλογιάννη: Βόλτα με τα δίδυμα στη χειμωνιάτικη λιακάδα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved