Αποκλειστικό: Η Ελεονώρα Ζουγανέλη για καφέ στην παραλία Θεσσαλονίκης! (φωτογραφίες)
Gossip Specials

Αποκλειστικό: Η Ελεονώρα Ζουγανέλη για καφέ στην παραλία Θεσσαλονίκης! (φωτογραφίες)

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε την Ελεονώρα Ζουγανέλη σε γνωστό μαγαζί της Θεσσαλονίκης, σε απόλυτα χαλαρή διάθεση, να πίνει καφέ με τους φίλους της. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες του ελληνικού μουσικού κοινού, το οποίο και την παρακολουθεί διαρκώς και την στηρίζει σε κάθε νέο της επαγγελματικό βήμα.

Μάλιστα, η Ελεονώρα Ζουγανέλη πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε τον νέο της δίσκο, με τίτλο "Τι να λέμε τώρα", το οποίο υπογράφει ο μοναδικός Σταμάτης Κρανουνάκης. Όπως έκανε γνωστό από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, η ίδια βρίσκεται αυτόν τον καιρό στη Θεσσαλονίκη για επαγγελματικούς λόγους και πιο συγκεκριμένα για κάποιες προγραμματισμένες εμφανίσεις της σε νυχτερινό κέντρο της πόλης.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε σε γνωστό μαγαζί στην παραλία της Θεσσαλονίκης, όπου απαθανάτισε την Ελεονώρα Ζουγανέλη να πίνει καφέ με την παρέα της, κάνοντας έτσι ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και το αρκετά φορτωμένο της πρόγραμμα. Η ίδια βρισκόταν εκεί με απόλυτα χαλαρή διάθεση, μιας και ήθελε να περάσει την Κυριακή της με τον πιο όμορφο τρόπο.

Δείτε στην παρακάτω gallery αποκλειστικές φωτογραφίες της

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved