ONIRAMA: To gossip-tv στο ξεσηκωτικό live τους- Οι εκπλήξεις της βραδιάς και το καλοκαιρινό party!
Gossip Specials

ONIRAMA: To gossip-tv στο ξεσηκωτικό live τους- Οι εκπλήξεις της βραδιάς και το καλοκαιρινό party!

Αποκλειστικό: Το gossip-tv παρευρέθηκε σε μια "εκρηκτική" βραδιά στο νυχτερινό κέντρο VOX, με τους ONIRAMA να ξεσηκώνουν το κοινό με τη μουσική τους, στο πρώτο live τους με... άρωμα καλοκαιριού. 

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα συγκροτήματα του κοινού τις τελευταίες δεκαετίες, με φανατικό fan club, που τους ακολουθεί σε κάθε live τους, για να περάσουν μαζί αξέχαστες στιγμές, με πρωταγωνιστή την απόλυτη διασκέδαση.

Οι ONIRAMA, το pop- rock συγκρότημα, το οποίο αποτελείται από τον Θοδωρή Μαραντίνη (τραγούδι), τον Γιώργο Κοκονίδη (ηλεκτρική κιθάρα), τον Δημήτρη Κοκονίδη (ντραμς), τον Άλεξ Σίμων Παπακωνσταντίνου (Μπάσο) και τον Χρήστο Τρεσίντση (πιάνο, φωνητικά), ξέρουν να δίνουν κάθε φορά τον καλύτερό τους εαυτό επί σκηνής και να ξεσηκώνουν τα πλήθη με την απίθανη ενέργειά τους!

Το gossip-tv βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής 13 Μαΐου στο νυχτερινό κέντρο VOX, με το κοινό να διασκεδάζει με την ψυχή του και να σιγοτραγουδά όλα τα κομμάτια του αγαπημένου συγκροτήματος. Λίγο πριν από τις 10 το βράδυ, το νυχτερινό κέντρο είχε ήδη αρκετό κόσμο, έτοιμο να απολαύσει μια ιδιαίτερη βραδιά, γεμάτη χορό και συναισθήματα. Με το που ανέβηκαν στη σκηνή οι ONIRAMA ξεκίνησε και το απόλυτο πάρτι, με τους περισσότερους να σηκώνονται από τις καρέκλες τους και να εκτοξεύουν την διασκέδαση στα ύψη…

Δείτε παρακάτω το αποκλειστικό βίντεο του gossip-tv από την εμφάνισή τους:

Φυσικά η βραδιά είχε πολλές εκπλήξεις, με πρώτη την εμφάνιση της Σοφίας Κουρτίδου, την οποία και οι ONIRAMA είχαν χαρακτηρίσει ως… άτακτή. Η ίδια, με το ιδιαίτερο και πηγαίο χιούμορ της, αλλά και την επιβλητική εμφάνισή της προανήγγειλε το συγκρότημα, ενώ στη συνέχεια χόρεψαν μαζί στη σκηνή, με τα πιο ξεσηκωτικά τραγούδια τους.

Η Παυλίνα Βουλγαράκη, λίγο αργότερα και ενώ η βραδιά «ζητούσε» τον ρομαντισμό και το συναίσθημα, ανέβηκε στο άκρως καλοκαιρινό stage και ξεκίνησε να τραγουδά μαζί με τον Θοδωρή Μαραντίνη, ενώ για πρώτη φορά ακούσαμε και κάποια κοινά τους κομμάτια, τα οποία και συμπεριλαμβάνονται στον νέο δίσκο των ONIRAMA με τίτλο «ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ για Μικρούς και Μεγάλους».

Πρόκειται για έναν πολυ- συλλεκτικό επετειακό δίσκο του συγκροτήματος, ο οποίος και περιέχει μέσα διάφορα τραγούδια και συνεργασίες- έκπληξη με διάφορους καλλιτέχνες.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς μάλιστα απολαύσαμε όλα τα τραγούδια από τον νέο δίσκο τους ενώ το πρόγραμμα που είχαν προετοιμάσει περιείχε κυριολεκτικά τα πάντα και είχε αρκετές μουσικές αλλαγές: από το απόλυτο party, ζήσαμε τον ρομαντισμό και τραγούδια γεμάτα έρωτα και συγκίνηση!

Το gossip-tv απέσπασε αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό, αλλά και βίντεο από την όμορφη βραδιά, όπου ξεκάθαρα μπορεί να αντιληφθεί κάποιος ότι το πλήθος διασκέδαζε απίθανα, κάτι που σίγουρα τους είχε λείψει. Μάλιστα και ο ίδιος ο Θοδωρής Μαραντίνης ήταν εκείνος που λίγο πριν το τέλος της βραδιάς τόνισε ότι όλο αυτό ήταν κάτι που τους είχε λείψει πολύ, το να δίνουν δηλαδή την ενέργειά τους στο κοινό και να γίνονται όλοι μαζί μια μεγάλη παρέα, με εκρηκτικά live, που "βάζουν φωτιά" στις νύχτες!

Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφικό υλικό:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved