Media

Θοδωρής Μαραντίνης: Τα γυρίσματα του video clip για την «Κλεψύδρα» και η βουτιά στη θάλασσα!

Gossip-tv Team

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε στην εκπομπή "Mega Star" για μια στιγμή που δεν θα ξεχάσει ποτέ από τα γυρίσματα του video clip για το τραγούδι των ONIRAMA "Κλεψύδρα".

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα συγκροτήματα, έχοντας καταφέρει μέσα σε λίγες δεκαετίες να δημιουργήσει το δικό του φανατικό κοινό, το οποίο και τους ακολουθεί πάντα και τους στηρίζει σε κάθε νέο τους επαγγελματικό βήμα.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης, τραγουδιστής του συγκροτήματος ONIRAMA μίλησε στην εκπομπή "Mega Star", με τόνο άκρως εξομολογητικό, για τα γυρίσματα του video clip από την μεγάλη τους εμπορική επιτυχία "Κλεψύδρα", ένα από τα πιο χαρακτηριστικά τραγούδια του συγκροτήματος. Ο αγαπημένος τραγουδιστής έζησε εκεί μια πολύ δυνατή στιγμή, την οποία, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ.

Όπως ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: "Το πιο παράξενο πράγμα που έχει συμβεί σε video clip ήταν στα γυρίσματα της"Κλεψύδρας". Ενώ ήμασταν όλη μέρα στο πόδι σε μια παραλία, ο σκηνοθέτης μας είπε να κάνουμε μια βουτιά στη θάλασσα, για να φάνει καλύτερα στο πλάνο. Έτσι όπως ήμασταν, μπήκαμε τα ξημερώματα και κάναμε βουτιά στη θάλασσα. Αυτή είναι μια στιγμή, που δεν θα ξεχάσω ποτέ."

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved