Θοδωρής Μαραντίνης: Τα χειρουργεία, οι επιπλοκές και ο λόγος που έχασε πολλά κιλά
Showbiz

Θοδωρής Μαραντίνης: Τα χειρουργεία, οι επιπλοκές και ο λόγος που έχασε πολλά κιλά

Συγκλονίζει ο Θοδωρής Μαραντίνης για την περιπέτεια της υγείας του.

Ο τραγουδιστής καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ εξομολογήθηκε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν μετά από χειρουργεία διαπίστωσε πως είχε επιπλοκές στη διαδικασία της αποθεραπείας ενώ παράλληλα έχανε κιλά.

«Είχα ένα θεματάκι στην υγεία μου και τείνει φτιάξει κι αυτό. Εγώ έχω πολύ έντονη παλινδρόμηση κι αυτό με επηρέαζε στην καθημερινότητά μου και στον μεταβολισμό μου γενικότερα. Κάποια στιγμή μου πρότειναν να κάνω μια επέμβαση για να λυθεί και δεν πέτυχε, οπότε είχα δυσκολία στο να φάω. Μου στένεψαν πάρα πολύ τον οισοφάγο, δεν κατέβαινε το φαγητό κι έκανα πολλές φορές εμετό. Μού είπαν ότι θα περάσει και περίμενα περίπου ένα χρόνο» είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης και συνέχισε:

«Έκανα και μια δεύτερη και ούτε αυτή πέτυχε και θα χρειαστεί να κάνω και μια τρίτη. Ακόμα αντιμετωπίζω πολύ σοβαρό πρόβλημα. Έπεσαν όλα μαζί. Αυτή η επέμβαση είναι πολύ απλή όσον αφορά την διαδικασία της. Οι επιπλοκές φάνηκαν στην πορεία της αποθεραπείας. Δεν φοβήθηκα αλλά μου είπαν αν το αφήσω μπορεί να επηρεάσει πολύ και να έχω ρήξη οισοφάγου.

Σίγουρα πρέπει να μπω να το ξανακάνω. Στην αρχή έχασα πολλά κιλά κι επηρέασε όλο το γαστροπεπτικό μου σύστημα. Σίγουρα επηρέασε και την φωνή μου. Έχω μάθει να ζω με αυτό αλλά πρέπει αν το φτιάξω», είπε ο ίδιος.

Διαβάστε επίσης

Θοδωρής Μαραντίνης: «Με την Σίσσυ δεν είμαστε πλέον ζευγάρι, αλλά είμαστε οικογένεια»

Θοδωρής Μαραντίνης: Το δεύτερο χειρουργείο και η σχέση του σήμερα με την Σίσσυ Χρηστίδου! (Video)

The Voice: Οι coaches ορκίζονταν ότι τραγουδάει ο Μαραντίνης στη σκηνή! Και την... πάτησαν!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved