Media

The Voice: Οι coaches ορκίζονταν ότι τραγουδάει ο Μαραντίνης στη σκηνή! Και την... πάτησαν!

Gossip-tv Team

The Voice: Ένας νεαρός διαγωνιζόμενος επέλεξε να τραγουδήσει ένα τραγούδι που ερμηνεύει ο Θοδωρής Μαραντίνης και ήταν τόσο ίδια η φωνή του με εκείνη του γνωστού τραγουδιστή που ακόμα και οι coaches μπερδεύτηκαν!

Μάλλον δεν μπερδεύτηκαν! Ορκίζονταν ότι είναι ο Θοδωρής Μαραντίνης και μάλιστα η Έλενα Παπαρίζου "κοπανιόταν" ότι πρόκειται για τον φίλο της, τον frontman των Onirama.

Μάλιστα, ήταν τόσο πεπεισμένη τόσο εκείνη όσο και ο Πάνος Μουζουράκης αλλά και ο Σάκης Ρουβάς που αμέσως γύρισαν τις καρέκλες τους, σχεδόν σίγουροι όλοι ότι θα αντίκριζαν τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Με το που γύρισαν λοιπόν ξέσπασαν σε γέλια αφού επρόκειτο για έναν νεαρό επιχειρηματία τον Παναγιώτη Χριστόπουλο ο οποίος πράγματι είχε φωνή που έμοιαζε με του Μαραντίνη.

Ο μόνος που δεν γύρισε ήταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός, όχι όμως επειδή κατάλαβε πως δεν επρόκειτο για τον Μαραντίνη αλλά γιατί πρόλαβε, ως τελευταίος που θα γύριζε, πως δεν επρόκειτο για εκείνο αφού είδε τις αντιδράσεις των υπολοίπων όταν αντίκρισαν τον διαγωνιζόμενο.

Κάτι που σχολίασε με πολύ χιούμορ και ο Σάκης Ρουβάς.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο παραπάνω:

Διαβάστε επίσης:

The Voice: Γονάτισαν από τα γέλια με τις επικές ατάκες του Μουζουράκη: Οι φωνές μέσα μου μου λένε...

The Voice: Οι coaches ορκίζονταν ότι τραγουδάει ο Μαραντίνης στη σκηνή! Και την... πάτησαν!

Οι πρώτες δηλώσεις της Χατζηθεοδώρου για τον ρόλο της στο «Voice» - Η επική αντίδραση της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved