Media

Θοδωρής Μαραντίνης: Το δεύτερο χειρουργείο και η σχέση του σήμερα με την Σίσσυ Χρηστίδου! (Video)

Gossip-tv Team

Το βράδυ της Τετάρτης (1η Δεκεμβρίου) έγινε η επίσημη έναρξη της εορταστικής περιόδου στο Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» με τη φωταγώγηση και τους Onirama on stage και ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε για το δεύτερο χειρουργείο, τα δύο παιδιά του αλλά και τη σχέση του σήμερα με την Σίσσυ Χρηστίδου!

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» για το πρόβλημα υγείας του αλλά και τη Σίσσυ Χρηστίδου, αποκαλύπτοντας πως βρίσκεται στο πλευρό της αυτή τη δύσκολη περίοδο που η μητέρα της είναι άρρωστη.

Και τόνισε για το πρόβλημα υγείας του: «Έχω ένα πρόβλημα με το στομάχι μου, έκανα μία επέμβαση και δεν πέτυχε και θα κάνω και μία δεύτερη… Τα τελευταία δύο χρόνια ταλαιπωρούμαι…»!

Και στη συνέχεια είπε: «Προσπαθώ να είμαι ένας μπαμπάς που ασχολείται όσο μπορεί περισσότερο. Από εκεί και πέρα σίγουρα γίνομαι μερικές φορές χαζός και ανόητος με τα παιδιά μου. Το παραχαίρομαι αλλά μ’ αρέσει πολύ να είμαι μαζί τους. Τα παιδιά είναι πάνω από όλα, αυτό το είχαμε χτίσει με τη Σίσσυ από όταν ήμασταν μαζί. Προτιμούμε να έχουμε μια καλή σχέση σε οποιαδήποτε μορφή για να μην επηρεαστούν τα παιδιά.»

Και πρόσθεσε: «Φυσικά και είμαι δίπλα της, όσο να ναι λογικό δεν είναι; Εδώ ο κόσμος καίγεται δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με τα unfollow;»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

Αγγελική Ηλιάδη: Eιδύλλιο μέσα στην Φάρμα; - Με αυτόν τον άντρα έχει έρθει κοντά (Photos)

«Χείμαρρος» η Μαρία Ιωαννίδου: «Τον Φιλιππίδη να τον πατήσουμε; Φτάνει, καταστράφηκε! Τελείωσε»!

Βασίλης Μπισμπίκης: Το ύψος, η ηλικία, η τελείως διαφορετική εικόνα του πριν χρόνια και η Βανδή

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved