Αγγελική Ηλιάδη: Eιδύλλιο μέσα στην Φάρμα; - Με αυτόν τον άντρα έχει έρθει κοντά (Photos)
Media

Αγγελική Ηλιάδη: Eιδύλλιο μέσα στην Φάρμα; - Με αυτόν τον άντρα έχει έρθει κοντά (Photos)

Ειδύλλιο μέσα στη Φάρμα λίγο πριν την πρεμιέρα με πρωταγωνίστρια την Αγγελική Ηλιάδη και κούκλο συμπαίκτη της; Τι συμβαίνει;

Η Αγγελική Ηλιάδη η οποία περνά δύσκολες στιγμές, αφού έμαθε για τον θάνατο του πατέρα της ενώ βρισκόταν έγκλειστη στην τηλεοπτική Φάρμα, για χάρη της συμμετοχής της στο παιχνίδι και πήρε την άδεια για να παρευρεθεί στην κηδεία του πατέρα της αύριο.

Η όμορφη τραγουδίστρια τα τελευταία χρόνια τα είχε βρει με την οικογένειά της, μετά από μία κόντρα οκτώ χρόνων που τους κράτησε μακριά. Το 2011 όμως, η Αγγελική Ηλιάδη έχτισε... γέφυρες επικοινωνίας και έτσι οι δύο πλευρές ήρθαν κοντά και άρχισαν και πάλι να μιλούν, αφήνοντας πίσω τους ό,τι τους χώριζε.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας On Time, η Αγγελική Ηλιάδη είχε ενημερωθεί τηλεφωνικά πώς ο πατέρας της έδινε μάχη για τη ζωή του και ήταν πολύ δύσκολο αυτή να κερδηθεί και είχε ξεσπάσει σε λυγμούς. Λίγες μέρες αργότερα ενημερώθηκε για τον θάνατό του, ήταν πιο ψύχραιμη.

Αυτές τι δύσκολες στιγμές που βιώνει μέσα στη Φάρμα έχει έρθει κοντά με έναν συμπαίκτη…

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας On Time, πρόκειται για την έναρξη ενός τρυφερού ειδυλλίου το οποίο και θα παρακολουθήσουμε από τα πρώτα επεισόδια του ριάλιτι! Ποιος είναι ο κούκλος που έχει έρθει κοντά η Αγγελική;

Δείτε τον στην παρακάτω gallery και... απλά θα κολλήσετε με τις φώτο!

Διαβάστε επίσης:

«Χείμαρρος» η Μαρία Ιωαννίδου: «Τον Φιλιππίδη να τον πατήσουμε; Φτάνει, καταστράφηκε! Τελείωσε»!

Βασίλης Μπισμπίκης: Το ύψος, η ηλικία, η τελείως διαφορετική εικόνα του πριν χρόνια και η Βανδή

Mega Καλημέρα κατά Πάνου Βλάχου:Δεν το περίμενα αυτό με το μαρκούτσι, το ότι επιτελείται ένα έγκλημα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved