Gossip Specials

Η Ματίνα Ζάρα σε ρόλο μοντέλου για fashion editorial ρουμάνικου περιοδικού

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια Ματίνα Ζάρα, μπορεί να διαθέτει τέλειες αναλογίες αλλά δεν την είχαμε φανταστεί σε ρόλο μοντέλου. 

Κι όμως κάποιος τη φαντάστηκε σε τέτοιο ρόλο και φρόντισε κιόλας να γίνει πραγματικότητα.

Ο λόγος για τον σχεδιαστή Δημήτρη Στρέπκο, του Celebrity Skin by Strepkos που κλήθηκε να ετοιμάσει ένα editorial μόδας με τις δημιουργίες του για να προβληθεί σε ρουμάνικο περιοδικό μόδας. Ο γνωστός fashion designer συμμετέχει εδώ και αρκετά χρόνια στα Fashon weeks της Ρουμανίας και έτσι δεν είναι ασυνήθιστο για εκείνον να του ζητάνε να ετοιμάσει τέτοιες παραγωγές. Και συχνά πυκνά χρησιμοποιεί celebrities και όχι αμιγώς μοντέλα για την προώθηση της δουλειάς του.

Αυτό έκανε και τώρα. Επέλεξε να μεταμορφώσει την κούκλα Ματίνα Ζάρα και να πρωταγωνιστήσει ως μοντέλο στο fashion editorial που έστειλε στη Ρουμανία. Τη φωτογράφηση έκανε ο Γιάννης Βλασερός ενώ το make up της Ματίνας ανέλαβε η Έλενα Ψωμά και το hair styling η Εύη Στεφανίδου.

Το αποτέλεσμα άκρως εντυπωσιακό και η όμορφη Ματίνα Ζάρα έκλεψε τις εντυπώσεις με την άνεσή της μπροστά στον φωτογραφικό φακό. Ήταν τόσο καλή που όλοι είπαν πως θα μπορούσε άνετα να κάνει καριέρα και σε αυτόν τον χώρο. Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες και το βίντεο που εξασφάλισε το Gossip-tv.gr από την μοναδική φωτογράφηση.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved