Αποκλειστικό βίντεο: Τα νυχτοπερπατήματα του Κωνσταντίνου Αργυρού
Gossip Specials

Αποκλειστικό βίντεο: Τα νυχτοπερπατήματα του Κωνσταντίνου Αργυρού

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούν ο Ζαφείρης Μελάς. ο Βασίλης Τερλέγκας και ο Αλέκος Ζαζόπουλος και το gossip-tv ήταν εκεί. 

Το νυχτερινό κέντρο Vegas επέλεξε για τη διασκέδασή του ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος; απόλαυσε, μαζί με την παρέα του, το λαϊκό πρόγραμμα που έχουν επιλέξει οι: Ζαφείρης Μελάς, Βασίλης Τερλέγκας και Αλέκος Ζαζόπουλος.

Ένα πρόγραμμα που ανεβάζει τη διάθεση και το κέφι στα ύψη, με τους θαμώνες να χορεύουν με την ψυχή τους και να περνούν φανταστικές στιγμές. Ο Βασίλης Τερλέγκας, ο Αλέκος Ζαζόπουλος και ο Ζαφείρης Μελάς τα "δίνουν όλα" επί σκηνής, με το κοινό να απολαμβάνει ένα καθαρά λαΐκό πρόγραμμα, με τα περισσότερα από τα αγαπημένα τους τραγούδια.

Το gossip-tv βρέθηκε στο μαγαζί και απαθανάτισε τις περισσότερες από τις κοινές στιγμές των τραγουδιστών και εξασφάλισε και αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό αλλά και βίντεο από την μοναδική βραδιά. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός φυσικά πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε μερικές από τις τελευταίες και αγαπημένες επιτυχίες του στο κοινό, οι οποίοι και, όπως φαίνεται ξεκάθαρα από τα παρακάτω στιγμιότυπα, τον "έλουσαν" με λουλούδια.

Δείτε τo αποκλειστικό βίντεο παρακάτω:

Δείτε περισσότερο φωτογραφικό υλικό από την βραδιά στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved