Η Πετρογιάννη στο gossip-tv για την απάτη με το πρόσωπό της στο διαδίκτυο: «Δεν είμαι αισιόδοξη...»
Gossip Specials

Η Πετρογιάννη στο gossip-tv για την απάτη με το πρόσωπό της στο διαδίκτυο: «Δεν είμαι αισιόδοξη...»

Η Φωτεινή Πετρογιάννη μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv για την απάτη εις βάρος του προσώπου της στο διαδίκτυο, μιας και τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί μια ψεύτικη διαφήμιση, που κατονομάζει την ίδια και δείχνει και φωτογραφίες της!

Το απόγευμα της Παρασκευής 27 Μαΐου, η γνωστή δημοσιογράφος έκανε μια ανάρτηση στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους ότι έχει πέσει θύμα διαδικτυακής απάτης.

Η Φωτεινή Πετρογιάννη ανακάλυψε ότι κυκλοφορεί έντονα τις τελευταίες ημέρες μια διαφήμιση στα social media, με το ονοματεπώνυμό της και την φωτογραφία της να εξηγούν ότι παίρνοντας ένα σκεύασμα, μπορείς να έχεις μια εξαιρετική απώλεια κιλών σε μόλις μια εβδομάδα, χωρίς να χρειαστεί να κάνεις κάτι άλλο. Η ίδια, μιλώντας αποκλειστικά στο gossip- tv εξηγεί το πως ακριβώς κατάλαβε ότι έχουν χρησιμοποιήσει τα στοιχεία της, ενώ τόνισε ότι ήδη έχει ακολουθήσει τον νομικό δρόμο, μιας και θέλει το ζήτημα που έχει δημιουργηθεί να λυθεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Η Φωτεινή Πετρογιάννη είπε, αναφορικά με το πως ξεκίνησε όλο αυτό: "Μου το είπε η μητέρα μου πριν από δυο- τρεις ημέρες, αλλά στην αρχή δεν έδωσα σημασία, μιας και πίστεψα ότι επειδή δεν τα πάει πολύ καλά με τα social media, κάτι είχε καταλάβει λάθος. Μου είπε: "Σε βλέπω συνέχεια σε μια διαφήμιση... Τι είναι αυτό που πήρες και αδυνάτισες;". Ακόμα δηλαδή και η μητέρα μου το πίστεψε ότι πρόκειται για κάποια διαφήμιση. Αλλά σήμερα ξεκίνησαν να μου το στέλνουν πολλοί άνθρωποι γιατί προφανώς, για κάποιον λόγο, κυκλοφορεί έντονα τις τελευταίες ημέρες. Εμένα δεν έχει πέσει στην αντίληψή μου, δεν το έχω δει, αλλά μου το έστειλαν πολλά άτομα στο Facebook και στο Instagram".

H ίδια έγραψε δημοσιεύοντας την φωτογραφία, η οποία και φαίνεται ότι είναι φωτομοντάζ: "Κάπου στο facebook κυκλοφορεί αυτό! Δεν έχω καμία σχέση με αυτό, δεν έχω πιει ποτέ τίποτα για να αδυνατίσω και δεν προτείνω κανένα τέτοιο σκεύασμα!
Έχω ξεκινήσει νομικές διαδικασίες".

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε για το γεγονός:

Η δημοσιογράφος της εκπομπής "Το Πρωινό" συνέχισε, λέγοντας αποκλειστικά στο gossip-tv: "Μίλησα με τον δικηγόρο μου σήμερα, για να δω τι μπορούμε να κάνουμε και ποιες ενέργειες πρέπει να ακολουθήσουμε, αλλά μπορώ να πω ότι δεν είμαι και πολύ αισιόδοξη. Ξέρω παρόμοιες περιπτώσεις, που ταλαιπωρούνται πολύ καιρό τώρα και δεν έχουν βγάλει απόλυτα κάποια άκρη. Για αυτό και ανησυχώ πολύ... Έχουν βάλει μια φωτογραφία μου και έχουν κολλήσει ψεύτικα χέρια, τα οποία και δείχνουν το πλακάτ που λέει συγκεκριμένα για τα κιλά. Είναι όλο ένα κακό φωτομοντάζ. Πήραν την φωτογραφία μου από τους λογαριασμούς μου στα social media που την έχω εκεί και είναι από πέρσι και το κόλλησαν όλο με ένα φωτομοντάζ"

H Φωτεινή Πετρογιάννη τόνισε επίσης ότι έχει ναι μεν προσπαθήσει στο παρελθόν να χάσει κιλά, αλλά το είχε κάνει με την βοήθεια ειδικού, μιας και η ίδια δεν εμπιστεύεται σκευάσματα, τα οποία μπορούν να υποσχεθούν τέτοια αποτελέσματα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, κάτι που μαρτυρά άλλωστε και το πόσο αναληθής είναι η δημοσίευση.

"Η ανάρτηση λεει ότι παίρνεις ένα σκεύσμα και χάνεις πάρα πολλά κιλά σε μια μόνο εβδομάδα. Αυτό είναι πολύ κακό και πολύ επικίνδυνο για άτομα που προσπαθούν να χάσουν βάρος και μπορεί να μπουν στη διαδικασία και να το πιστέψουν όλο αυτό. Μια φορά που έχω κάνει διατροφή, το έκανα μόνο με την βοήθεια ειδικού, για να μπορέσω να το κάνω σωστά. Είμαι πολύ κατά των σκευασμάτων, τα οποία δεν χορηγούνται από κάποιον ειδικό και δεν έχουν καμία σχέση με την επιστήμη".

"Αυτό που θέλω βέβαια είναι να βρω και το link, γιατί προσπαθώ να το κάνω, αλλά δεν γίνεται, δεν μου εμφανίζει τίποτα. Αν δε το βρω, δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να βοηθήσω τον εαυτό μου, γιατί δεν μπορώ να δω και τι λέει μέσα. Ξέρω ανθρώπους που παλεύουν πολλά χρόνια για να κατεβάσουν τέτοιες ψευδείς αναρτήσεις και δεν τα έχουν καταφέρει. Να το αφήσω αποκλείεται, φυσικά και θα το προσπαθήσω να το λύσω όλο αυτό. Γιατί είναι επικίνδυνο. Εμένα αυτό που με νοιάζει είναι να μην παραπλανηθεί ο κόσμος. Δυστυχώς στο διαδίκτυο γίνονται πλέον πράγματα, τα οποία δεν μπορείς εύκολα να τα ελέγξεις και είναι και δύσκολα να τα λύσεις".

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved