Σόμμερ-Παπαδάκη: «Ούτε επιτυχίες, ούτε ό,τι extreme έχουμε κάνει. Όλα μηδέν μπροστά στο παιδί μας»
Gossip Specials

Σόμμερ-Παπαδάκη: «Ούτε επιτυχίες, ούτε ό,τι extreme έχουμε κάνει. Όλα μηδέν μπροστά στο παιδί μας»

Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη ζουν το όνειρο! Είναι ερωτευμένοι, έχουν ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή και σήμερα (1/6) γιόρτασαν και τον έναν χρόνο επιτυχημένης πορείας της επιχείρησής τους!

Τι άλλο θα μπορούσαν να ζητήσουν οι δύο νέοι γονείς οι οποίοι χαίρονται την κάθε στιγμή τους, ειδικά μετά τον ερχομό του γιου τους.

Το ζευγάρι σήμερα νωρίς το απόγευμα υποδέχτηκε στο κέντρο ομορφιάς που έχει ανοίξει εδώ και έναν χρόνο στην Άνω Γλυφάδα και μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv για τη ζωή του, για το πόσο έχει αλλάξει από τότε που ήρθε στον κόσμο ο γιος τους.

Με πολλή δόση χιούμορ αλλά και απόλυτα ειλικρινείς, οι δυο τους έδειξαν να έχουν βρει τις ισορροπίες τους στην καθημερινότητά τους.

Μάλιστα, η Βαλεντίνη στην ερώτηση αν τη βοηθάει τόσο στην επιχείρησή τους όσο και στο σπίτι ή τις ανάγκες του παιδιού τους, εκείνη παραδέχτηκε ότι είναι πολύ υποστηρικτικός ο Κώστας με όλα. Ακόμα και να κάνει δουλειές του σπιτιού αν χρειαστεί.

Εκείνος, επιστρατεύοντας όλο το χιούμορ του είπε πως... του έχει φάει η γυναίκα της ζωής του τα καλύτερά του χρόνια, όμως τόνισε πως από τότε που έγινε μπαμπάς, όσες επιτυχίες και αν έχει κάνει, ό,τι extreme και αν έχει ζήσει στη ζωή του, όλα είναι ένα τίποτα μπροστά στον γιο του που τον βλέπει να μεγαλώνει. Κάτι στο οποίο φυσικά συμφώνησε και η Βαλεντίνη Παπαδάκη.

Φυσικά μίλησαν από κοινού και για τον έναν χρόνο λειτουργίας του κέντρου ομορφιάς και γυναικείας ευεξίας, αναφέροντας όλα τα οφέλη μιας και μόνο επίσκεψης στον χώρο. Στο event που διοργάνωσαν, το παρών έδωσαν πολλοί καλοί φίλοι τους όπως η Μαρία Καλάβρια, η Λεάννα Μάρκογλου και ο Πάνος Καλίδης.


Δείτε το βίντεο με όσα είπαν αποκλειστικά στο gossip-tv ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη αλλά και φωτογραφίες από το μοναδικό event:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved