Ο Κωνσταντάρας στο gossip-tv για την φωτιά στο Πανόραμα Βούλας: «Το ρεύμα κόβεται κάθε πέντε λεπτά»
Gossip Specials

Ο Κωνσταντάρας στο gossip-tv για την φωτιά στο Πανόραμα Βούλας: «Το ρεύμα κόβεται κάθε πέντε λεπτά»

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv σχετικά με την φωτιά που έχει ξεσπάσει από το μεσημέρι του Σαββάτου 4 Ιουνίου 2022 στην Άνω Γλυφάδα και στο Πανόραμα Βούλας

Ο γνωστός δημοσιογράφος- παρουσιαστής είναι κάτοικος της Άνω Γλυφάδας, με τους καπνούς να φαίνονται ξεκάθαρα από το μπαλκόνι του σπιτιού του, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα και από την εικόνα που μετέφερε.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, νωρίτερα το απόγευμα του Σαββάτου, έκανε ένα live streaming στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με τον ίδιο να μεταφέρει ζωντανά την εικόνα που επικρατεί στην περιοχή, μετά από το μέτωπο της φωτιάς, το οποίο και από την Άνω Γλυφάδα κατέληξε στο Πανόραμα Βούλας.

Όταν η κατάσταση στο Πανόραμα της Βούλας έδειχνε ότι θα κινδυνέψουν κατοικίες, εστάλη μήνυμα από το 112 στα κινητά των κατοίκων της περιοχής, με πολλούς να εγκαταλείπουν με τις οικογένειές τους τις κατοικίες τους, αλλά και άλλους να προσπαθούν να βοηθήσουν για την ύφεση της πυρκαγιάς. Η πυρκαγιά ξεκίνησε από την Γλυφάδα, όπου σύμφωνα με τα λεγόμενα του δημάρχου της περιοχής, Γιάννη Κωνσταντάτο (Δήμαρχος Ελληνικού- Αργυρούπολης) ένας πυλώνας της ΔΕΔΗΕΕ έπαθε βραχυκύκλωμα, με αποτέλεσμα αμέσως να ξεσπάσουν φλόγες.

Το gossip-tv επικόινώνησε με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, ο οποίος και είναι κάτοικος της Άνω Γλυφάδας, με τον ίδιο να μεταφέρει ότι πρόκειται για μια φωτιά, η οποία έχει μεταφερθεί πλέον στο Πανόραμα της Βούλας, ενώ αποκάλυψε ότι γνωστοί του, που μένουν στην περιοχή, έχουν εγκαταλείψει τις κατοικίες του, μετά από το μήνυμα του 112 για την εκκένωση της περιοχής.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ανέφερε αποκλειστικά στο gossip-tv: "Ο δήμαρχος ανέφερε ότι η φωτιά ξεκίνησε από το βραχυκύκλωμα από σταθμό της ΔΕΔΗΕΕ. Πολλοί γνωστοί μου έχουν φύγει από το Πανόραμα της Βούλας γιατί εννοείται ότι κινδυνεύουν σπίτια και οι άνθρωποι φοβούνται, μίλησα πριν από λίγο μαζί τους. Εγώ μένω στην Άνω Γλυφάδα, εκεί από όπου ξεκίνησε η φωτιά, αλλά τώρα εδώ δεν υπάρχει κάτι. Βλέπουμε μόνο τον καπνό αρκετά έντονα από τα μπαλκόνια μας. Το ρεύμα κάνει συνεχώς διακοπές, έρχεται και πέφτει κάθε πέντε λεπτά. Είναι μια δύσκολη κατάσταση και ευχόμαστε να σβηστεί σύντομα, για να μην υπάρξει περαιτέρω κίνδυνος".

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved