To gossip-tv στο Waterboom Festival στο Ο.Α.Κ.Α: Όλο το παρασκήνιο με αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό
Gossip Specials

To gossip-tv στο Waterboom Festival στο Ο.Α.Κ.Α: Όλο το παρασκήνιο με αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε το Σάββατο 18 Ιουνίου στον Ο.Α.Κ.Α., όπου έλαβε χώρα το πιο καλοκαιρινό πάρτι, το Waterboom Festival, με πλήθος κόσμου να δίνει το παρόν, με τους περισσότερους να δηλώνουν έτοιμοι να διασκεδάσουν με την ψυχή τους. 

Το απόλυτο υδάτινο γεγονός ήρθε, για να "πλημμυρίσει" για τα καλά την Αθήνα με μια τεράστια έκρηξη νερού και μουσικής, ενώ πρόκειται για ένα τεράστιο καλοκαιρινό πάρτι, που υπόσχεται την απόλυτη διασκέδαση.

Το Waterboom Festival ξετρέλενε μικρούς, αλλά και μεγάλους στην ιδέα και μόνο του νερού, σε απόλυτο παραλληλισμό με την διασκέδαση και τον χορό. Το gossip-tv βρέθηκε από νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου στο Ο.Α.Κ.Α, με την Έλενα Κρεμλίδου Μαριπόζα να σηματοδοτεί με την παρουσία της την έναρξη του φεστιβάλ, ενώ στην κεντρική παρουσίαση είδαμε τον Αλέξανδρο Κοψιάλη, ο οποίος και είχε στο πλευρό του την εντυπωσιακή Σοφία Φιρού, η οποία και είχε επιλέξει ένα απλό και συνάμα λαμπερό outfit, μιας και φόρεσε ένα χρυσό τοπ, το οποίο και είχε σετάρει τέλεια με ένα κοντό σορτσάκι, το οποίο και αναδείκνυε το φανταστικό σώμα της.

Από τις εκπλήξεις που περιμένουν όλο το κοινό, που όπως φαίνεται και από τις αποκλειστικές φωτογραφίες του gossip-tv είναι τεράστιο, είναι τα τεράστια κανόνια νερού, οι θεαματικές φλόγες, τα δεκάδες animaters και οι Co2 εκτοξευτές, ενώ η μουσική και ο χορός είναι οι πρωταγωνιστές.

Δείτε βίντεο:

Δείτε στην παρακάτω gallery όλο το αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved