Θέατρο Άλσος: Ο κόσμος δεν άφηνε Νταλάρα-Κότσιρα να φύγουν από τη σκηνή, ο ξεκαρδιστικός διάλογος
Gossip Specials

Θέατρο Άλσος: Ο κόσμος δεν άφηνε Νταλάρα-Κότσιρα να φύγουν από τη σκηνή, ο ξεκαρδιστικός διάλογος

Αξέχαστη θα μείνει σε όσους βρέθηκαν χθες το βράδυ στο Θέατρο Άλσος η συναυλία του Γιώργου Νταλάρα και του Γιάννη Κότσιρα

Ήταν μια βραδιά που τα είχε όλα. Και καταπληκτικά τραγούδια, πολύ συγκίνηση, άφθονο χιούμορ αλλά και σοβαρές δηλώσεις και των δύο καλλιτεχνών για τη δικαιοσύνη και τις τελευταίες εξελίξεις των αποφυλακίσεων που έχουν συζητηθεί τόσο πολύ.

Και οι δύο σε μεγάλα κέφια αλλά και ιδιαιτέρως φορτισμένοι ειδικά όταν το πρόγραμμά τους περιελάμβανε τραγούδια που μιλάνε και στη δική τους ψυχή για τους δικούς τους λόγους. Και δεν το έκρυψαν. Αντιθέτως.

Ο Γιώργος Νταλάρας απευθύνθηκε πολλές φορές στο κοινό που τον αποθέωνε αποκαλύπτοντας πως όσο μεγαλώνει πολλές φορές την ώρα που τραγουδάει και του έρχονται στο μυαλό εικόνες και μνήμες της ζωής του συγκινείται βαθύτατα, ενώ ο Γιάννης Κότσιρας όταν ο Νταλάρας τραγούδησε το "Έχω ένα καφενέ" εξίσου συγκινημένος αποκάλυψε πως αυτό το τραγούδι κάνει την ψυχή του να σφίγγεται αφού ο πατέρας του ήταν ναυτικός και μαζί με τη μάνα του τον περίμεναν να γυρίσει από τα ταξίδια σε ένα καφενεδάκι του Πειραιά.

Όταν το εξαιρετικό τους πρόγραμμα ολοκληρώθηκε και ο Γιώργος Νταλάρας ξεκρέμασε την κιθάρα του λίγο μετά τις 11:15 το βράδυ, για να υποκλιθούν στον κόσμο και να χαιρετίσουν ανακάλυψε πως κανείς δεν είχε όρεξη να φύγει. Και κανείς δνε ήθελε να τελειώσει αυτή η πραγματικά μαγική βραδιά.

Εκτός απο τα χειροκροτήματα που ακουγόντουσαν από παντού στο κατάμεστο Άλσος, κανείς δεν κουνιόταν ενώ ο κόσμος τους ζητούσε να συνεχίσει δίνοντας "παραγγελιές".

Ο Γιώργος Νταλάρας μαζί με τον Γιάννη Κότσιρα, πλησίασαν κάποια από τα μπροστινά τραπέζια και μετά γύρισε στο μικρόφωνο και με άφθονο χιούμορ είπε:

"Κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει. Ρώτησα μια κοπέλα εδώ από κάτω τι ώρα είναι και μου είπε 9:15, μετά ρώτησα μια πιο όμορφη δίπλα πόσο χρονών.... ε, τί ώρα είναι και μου είπε 9:30..."

Ο κόσμος ξέσπασε σε γέλια και την ώρα που ο Γιώργος Νταλάρας απευθυνόταν σε μια τρίτη κοπέλα από το κοινό ο Γιάννης Κότσιρας πήγε στο μικρόφωνο και δηλώνοντας οτι ο ίδιος φοράει ρολόι, του είπε οτι είναι 8:15. Ο επικός διάλογος και η συνέχεια στο βίντεο που ακολουθεί.

Δες φωτογραφικό υλικό από τη βραδιά

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved