Θερμή συνάντηση του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου με την Ελευθερία Αρβανιτάκη
Gossip Specials

Θερμή συνάντηση του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου με την Ελευθερία Αρβανιτάκη

Στην όμορφη Χίο βρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο η Ελευθερία Αρβανιτάκη για το πρώτο Μεσαιωνικό Φεστιβάλ. 

Η αγαπημένη τραγουδίστρια ταξίδεψε στη Μυροβόλο Χίο προσκεκλημένη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και του περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη προκειμένου να συμμετέχει στο κλείσιμο του πρώτου μεσαιωνικού φεστιβάλ με μια μοναδική συναυλία.

Η Ικαριώτισσα στην καταγωγή Ελευθερία Αρβανιτάκη έφτασε στο νησί την Κυριακή, μία μέρα πριν από την προγραμματισμένη της συναυλία και το ίδιο απόγευμα παραβρέθηκε στο Ίδρυμα "Μαρία Τσάκος" όπου και εγκαινιάστηκε η έκθεση αναγεννησιακών κοστουμιών του Γιάννη Μετζικώφ.

Μια μοναδική έκθεση που εγκαινίασε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος, ο οποίος βρέθηκε για λίγες ημέρες στο όμορφο νησί του Βορείου Αιγαίου. Εκεί έγινε και η πρώτη συνάντηση με την Ελευθερία Αρβανιτάκη. Μια πολύ θερμή συνάντηση λίγο πριν από την ομιλία του με τον Αρχιεπίσκοπο να εκφράζει ανοιχτά τον θαυμασμό του για τη φωνή και τα τραγούδια της και να την παίρνει μαζί του στον εσωτερικό χώρο όπου εκθέτονταν τα μοναδικά μεσαιωνικά κοστούμια.

Ο Αρχιεπίσκοπος βρέθηκε και την επόμενη βραδιά στην πρώτη σειρά των καθισμάτων στην υπέροχη συναυλία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη στον Βοτανικό κήπο της Χίου στα Νένητα, απολαμβάνοντας μαζί με πάνω από χίλια άτομα το πολύ πετυχημένο κλείσιμο του πρώτου μεσαιωνικού φεστιβάλ της Χίου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved