Gossip Specials

Αποκλειστικό: "Γιάννη μου το μαντήλι σου" από τη μαμά Μελίνα Μακρή στον νεοφώτιστο Γιάννη της!

Το πρωί του Σαββάτου 10 Σεπτεμβρίου, η Μελίνα Μακρή και ο σύζυγός της,  Φράνκι Λούβαρης, βάπτισαν το γιο τους, δίνοντάς του το όνομα Γιάννης, ενώ μετά το μυστήριο ακολούθησε ένα ιδιαίτερο γλέντι!

H τραγουδίστρια ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη και έλαμπε από ευτυχία, κρατώντας στην αγκαλιά της το παιδάκι της, στον οποίο και από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκε έχει πολύ μεγάλη αδυναμία.

Η Μελίνα Μακρή και ο σύζυγός της, Φράνκι Λούβαρης βάπτισαν τον γιο τους και το όνομα που του έδωσαν ήταν Γιάννης. Σε μια τελετή παραμυθένια, με στολισμό εμπνευσμένο από την παιδική ταινία "Ψάχνοντας τον Νέμο" όλα πήγαν υπέροχα και φυσικά, όπως είναι και λογικό, μετά ακολούθησε ένα πολύ μεγάλο γλέντι, στο οποίο και το κέφι ήταν στα ύψη!

Η Μελίνα Μακρή, η οποία ήταν ντυμένη στα κίτρινα, με μια υπέροχη δημιουργία της σχεδιάστριας Μαρίας Θεοδωρίδου, έκανε την έκπληξη στους καλεσμένους και τραγούδησε ένα ιδιαίτερο παραδοσιακό κομμάτι, το οποίο και αφιέρωνε στον "δικό της" Γιάννη, που της έχει κλέψει την καρδιά εδώ και πολύ καιρό. Η τραγουδίστρια ερμήνευσε το τραγούδι "Γιάννη μου το μαντήλι σου", κοιτώντας το γιο της στα μάτια!

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από το μυστήριο στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved