Αποκλειστικό: Νίκος Απέργης: Μετά τον γάμο του, βάφτισε και τον γιο του! Το τρικούβερτο γλέντι
Gossip Specials

Αποκλειστικό: Νίκος Απέργης: Μετά τον γάμο του, βάφτισε και τον γιο του! Το τρικούβερτο γλέντι

Ο Νίκος Απέργης παντρεύτηκε χθες (11/9) την εκλεκτή της καρδιάς του, Δώρα όμως μόνο οι καλεσμένοι γνωρίζουν πως μετά το μυστήριο του γάμου ακολούθησε και η βάφτιση του γιου τους που είναι μόλις λίγων μηνών. 

Ο μικρούλης ήρθε στον κόσμο τον περασμένο Μάιο και μάλιστα έφτασε στην εκκλησία με τη μαμά του που τον κρατούσε απαστράπτουσα ως νύφη στην αγκαλιά της.

Τα δύο μυστήρια φιλοξενήθηκαν σε ξωκλήσι που βρίσκεται μέσα σε πολυτελές κτήμα στην Παιανία όπου και ακολούθησε το τρικούβερτο γλέντι το οποίο είχε πολύ χορό -μέχρι τελικής πτώσης- αλλά και κέφι που κράτησε αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Μία από τις πιο όμορφες στιγμές της βραδιάς ήταν όταν ο γαμπρός χόρεψε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο γνωρίζοντας φυσικά την αποθέωση από τους καλεσμένους του.

Ανάμεσα στους καλεσμένους του τραγουδιστή και της συζύγου του ήταν και ο επίσης φρεσκοπαντρεμένος Ηλίας Βρεττός με τη σύζυγό του, ο οποίος έσυρε κατά τη διάρκεια του γλεντιού τον χορό μαζί με τον γαμπρό που είναι πολύ καλός του φίλος από τα παλιά. Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Ο μικρός πήρε το όνομα Ηλίας, αμέσως μετά την ένωση των γονιών του ενώπιον Θεού και ανθρώπων.

Ο Νίκος Απέργης και η σύζυγός του θα φύγουν άμεσα για το γαμήλιο ταξίδι και μάλιστα θα έχουν μαζί και τον γιο τους.

Με την επιστροφή του στην Αθήνα, θα ξεκινήσει εμφανίσεις το Cabaret και θα κυκλοφορήσει το νέο του τραγούδι από την Panik Platinum, ένα ντουέτο έκπληξη με την Μαλού.

Δείτε παρακάτω φωτογραφικά στιγμιότυπα από την πιο όμορφη μέρα της ζωής του τραγουδιστή:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved