Νίκος Απέργης: Ο «μυστικός» του γάμος με την σύντροφό του, Δώρα- Οι πρώτες φωτό!
Showbiz

Νίκος Απέργης: Ο «μυστικός» του γάμος με την σύντροφό του, Δώρα- Οι πρώτες φωτό!

Το απόγευμα της Κυριακής 11 Σεπτεμβρίου ο τραγουδιστής Νίκος Απέργης και η σύντροφός του, Δώρα, παντρεύτηκαν και όλα ήταν υπέροχα στην τελετή και οι δυο τους έλαμπαν από ευτυχία!

Η μέρα τους ήταν ιδιαίτερη και επιτέλους οι δυο τους επισφράγησαν τον έρωτά τους με τον γάμο τους και μάλιστα από τα στιγμιότυπα έδειχναν να είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ!

Ο Νίκος Απέργης συνηθίζει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και κάτι τέτοιο έγινε και σήμερα, μιας και κανένας δεν γνώριζε για τον γάμο του, πέρα από ελάχιστους φίλους και τις οικογένειες του ζευγαριού. Ο τραγουδιστής έχει μιλήσει κάποιες φορές για την γνωριμία τους και το πώς κατέληξαν μαζί, ενώ έχει μιλήσει και για το γιό του, που από τότε που γεννήθηκε του άλλαξε τη ζωή!

«Η γυναίκα μου ερχόταν στα live μου. Τη γνώρισα από ένα tag στο Instagram που μου έκανε σε μια φωτογραφία. Είδα εγώ λίγες φωτογραφίες και μου έκανε “κλικ” κατευθείαν και επικοινώνησα μαζί της και συνεχίστηκε όλο αυτό. Αποκτήσαμε τον γιο μας, είμαι πανευτυχής. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμάς. Βρίσκουμε τα πατήματά μας σαν γονείς» είχε δηλώσει παλαιότερα ο Νίκος Απέργης για την συζυγό του, Δώρα!

Η νύφη έφτασε στην εκκλησία άκρως εντυπωσιακή, κρατώντας στην αγκαλιά το γιο της, με τον Νίκο Απέργη να την πλησιάζει και να την κοιτά με πολλή αγάπη. Τα στιγμιότυπα από την δεξίωση τους δείχνουν μόνο να χαμογελούν και να απολαμβάνουν την ευτυχία τους!

Δείτε παρακάτω σχετικά στιγμιότυπα:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved