Κώστας Σόμμερ- Βαλεντίνη Παπαδάκη: Ετοιμάζουν τη βάφτιση του γιου τους
Gossip Specials

Κώστας Σόμμερ- Βαλεντίνη Παπαδάκη: Ετοιμάζουν τη βάφτιση του γιου τους

Οι διακοπές τελείωσαν και ο Κώστας Σόμμερ με τη Βαλεντίνη Παπαδάκη επιστρέφοντας ξεκίνησαν τις προετοιμασίες για τη βάφτιση του γιου τους. 

Εν αναμονή της γέννησης της κόρης τους - πρόσφατα αποκάλυψαν το φύλο του δεύτερου παιδιού τους- αφού η Βαλεντίνη έχει μπει πια στο τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της κι αφού ο γιος τους έγινε ενός στις αρχές Σεπτεμβρίου αποφάσισαν να κάνουν τη βάφτισή του πριν τη γέννηση της μικρής.

"Σήμερα γιε μου έγινες ενός, έχω την τιμή και το προνόμιο να ζω δίπλα σου, να σε βλέπω να μεγαλώνεις, να βιώνεις και να ανακαλύπτεις τον κόσμο μέσα από τα μάτια σου. Δεν μπορώ να σου υποσχεθώ ότι θα είμαι εκεί για σένα μέχρι το τέλος της ζωής σου, αλλά θα παλέψω για σένα, θα σε αγαπάω, θα σε φροντίζω και θα σε προστατεύω μέχρι το τέλος της ζωής μου,… με πάντα, μέχρι την τελευταία μου πνοή!! Σε ευχαριστώ για το δώρο της ζωής Βαλέντίνη μου!" έγραψε πολύ τρυφερά ο μπαμπάς Κώστας Σόμμερ τη μέρα των γενεθλίων του μικρού.

Το θέμα της βάφτισης θα είναι Jungle, με ζώα και χρώματα ανάλογα (πράσινο, μέντα, λευκό και χρυσό) και είναι προγραμματισμένη για τα μέσα Οκτωβρίου στην πανέμορφη εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι με νονό τον φίλο τους Κωνστανίνο Ασημώτο.

Το ζευγάρι βρέθηκε πρόσφατα στο Bridal Loft Athens της Φαίδρας Θεοδωρίδου προκειμένου η Βαλεντίνη να κάνει πρόβα το φόρεμα που σχεδίασε ειδικά για εκείνη η γνωστή σχεδιάστρια η οποία έχει αναλάβει τόσο τα βαπτιστικά του μικρού, όσο και τις μπομπονιέρες (Fedra Creations) που όπως μάθαμε θα είναι κρυστάλλινες με μπρoύτζινες λεπτομέρειες.

Με τον γιο τους στην αγκαλιά η Βαλεντίνη Παπαδάκη και ο Κώστας Σόμμερ είδαν ουκ ολίγες προτάσεις και κατέληξαν σε αυτά που ήθελαν που δε θα σας τα αποκαλύψουμε ακόμα για να μην τους χαλάσουμε τις εκπλήξεις που ετοιμάζουν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved