Πρωινό μας: Το πλατό της χαράς και ο... κούκλος που ξετρέλανε Σκορδά - Παπουτσάκη
Gossip Specials

Πρωινό μας: Το πλατό της χαράς και ο... κούκλος που ξετρέλανε Σκορδά - Παπουτσάκη

Δύο μήνες έχει συμπληρώσει πια η Φαίη Σκορδά στη νέα της τηλεοπτική στέγη και αν κάτι είναι απόλυτα σίγουρο, είναι πως απολαμβάνει πλήρως την εκπομπή της. 

Το "Πρωινό μας" είναι σε ύφος, κλίμα και θεματολογία ακριβώς αυτό που ήθελε να παρουσιάζει και φαίνεται. Τόσο on, όσο και Off τηλεοπτικού αέρα. Όχι πως δεν μπορεί να υποστηρίξει και την άλλη πλευρά. Επαγγελματίας είναι. Απλά η ίδια δεν το επιθυμεί και παραμένει πιστή στις απόψεις της.

Ο ερχομός της στον ΣΚΑΙ το καλοκαίρι τάραξε για τα καλά τα τηλεοπτικά "κύματα". Και η ίδια ήρθε με φόρα και κέφι για να χτίσει από την αρχή μια ολόκληρη ζώνη σε ένα κανάλι που για πρώτη φορά επενδύει στην καθαρή ψυχαγωγία με καθημερινή πρωινή εκπομπή. Μας το είχε πει και στην παρουσίαση της εκπομπής στις αρχές του Σεπτέμβρη και μας το έδειξε και χθες που βρεθήκαμε στα παρασκήνια της εκπομπής της.

Ένας άλλος κόσμος. Πιο χαλαρός, πιο κεφάτος, λιγότερο αγχωτικός για όλους με τα χαμόγελα και τα πειράγματα να περισσεύουν από παντού. Η αρχισυντάκτρια Ελεάννα Τρυφίδου κατεβαίνει στα breaks και συζητάνε για τα θέματα που ακολουθούν. Γελάνε. Περνάνε καλά και αυτό βγαίνει και στον αέρα.

Εκεί και η Κατερίνα Παπουτσάκη στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά την γνωστοποίηση του χωρισμού της από τον σύζυγό της Παναγιώτη Πιλαφά. Η μόνη που ήταν ελαφρώς αγχωμένη λόγω του οτι θα μιλούσε για πρώτη φορά για αυτό το θέμα δημόσια. Η Φαίη όμως δε φέρνει σε δύσκολη θέση τους καλεσμένους της και γρήγορα και η Κατερίνα - αφού πρώτα έκατσαν οι δυο τους στον καναπέ στο break και τα είπαν- χαλάρωσε.

Όλη αυτή την ώρα, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ετοίμαζε σούπερ φαγητό που μετά μοιράζεται σε όλο το πλατό, ενώ ένας "καλεσμένος" εμπορικής παρουσίασης έκλεβε τις καρδιές όλων με τη Φαίη Σκορδά να τον αποκαλέι κούκλο, να του ζητάει φιλιά κι αυτός να τη σνομπάρει. Είναι δυνατόν; Κι όμως είναι, αφού ο εν λόγω κούκλος είχε μάτια μόνο για τη "μαμά" του.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved