Για ποιους celebrities τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι ξεχωριστά;
Gossip Specials

Για ποιους celebrities τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι ξεχωριστά;

Ξημερώνουν Χριστούγεννα και είναι πολλοί εκείνοι που ξέρουν εκ των προτέρων πως οι φετινές αυτές γιορτινές μέρες θα είναι ξεχωριστές για τους ίδιους καθώς το 2022 υπήρξε ιδιαίτερα κομβική χρονιά για τις ζωές τους. 

Κάποιες συνθήκες στην καθημερινότητά τους άλλαξαν λόγω σημαντικών εξελίξεων στις ζωές τους που άλλοι τις επιδίωξαν και για άλλους απλά προέκυψαν!

Γιατί κακά τα ψέματα. Δεν είναι και λίγο να φέρνεις στον κόσμο ένα παιδί. Το αντίθετο! Είναι ό,τι πιο σημαντικό συμβαίνει στη ζωή ενός ανθρώπου και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αλλά και η Ελένη Φουρέιρα το γνωρίζουν καλά αυτό.

Baby boom!

Ήταν 8 Σεπτεμβρίου όταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με μία πολύ όμορφη φωτογραφία σχηματίζοντας με τα χέρια της στο ύψος της φουσκωμένης κοιλίτσας της ανακοίνωνε αυτό που για καιρό ψιθυριζόταν στα δημοσιογραφικά γραφεία. Ότι περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

«ΝΑΙ. Η απάντηση είναι Ναι. Αυτό το ναι που πολλές φορές παλεύουμε για μια ολόκληρη ζωή να ακούσουμε με κάθε θυσία. Και άλλοτε είναι τόσο εύκολο και απλό. Δεν έχει όμως σημασία, γιατί αυτό σου δίνει δύναμη. Και μόλις το ακούσεις και αισθανθείς ανακούφιση τότε σε περιμένει κάτι άλλο.
Φόβος, άγχος, αγωνία, δεύτερες σκέψεις και αυτό το Αν που είναι μονίμως καρφωμένο στο μυαλό σου. Από την άλλη, ευγνωμοσύνη και ένα απλόχερο Και τεράστιο ευχαριστώ για τη ζωή που έρχεται 🙏🏼 Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην θέλει να το φωνάξει τόσο δυνατά και να γιορτάσει με τη χαρά της. Χρειάζεται όμως χρόνο, να προετοιμαστεί για αυτή την αλλαγή, να αισθανθεί έτοιμη να το μοιραστεί, δεν το κρύβει απλά φοβάται, είναι τόσο εύθραυστο, το κρατά σαν φυλαχτό. Μη βιαστείτε να την κρίνετε, δεν ξέρετε τι περνάει. Χαίρομαι που σήμερα ανήμερα της Παναγίας Τσαμπίκας μπορώ πλέον να το μοιραστώ μαζί σας 🙏🏼», είχε γράψει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανακοινώνοντας την εγκυμοσύνη της. Και ύστερα και συγκεκριμένα στις 2 Οκτωβρίου, ήρθε και ο πολιτικός της γάμος με τον αγαπημένο της για να επισφραγίσει τον έρωτά τους, με την όμορφη παρουσιάστρια να βλέπει τη ζωή της μέσα σε λίγους μήνες να αλλάζει ριζικά! Είναι δυνατόν λοιπόν τα φετινά Χριστούγεννα να μην είναι ξεχωριστά για την ίδια;

Στις αρχές Νοεμβρίου και ενώ είχε κλείσει τον πέμπτο μήνα της πρώτης εγκυμοσύνης της ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της και η Ελένη Φουρέιρα. Η τραγουδίστρια περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Αλμπέρτο Μποτία και μάλιστα οι δύο κοινές τους φωτογραφίες με τις οποίες επέλεξαν να ανακοινώσουν τον ερχομό του μωρού τους, είναι χαρακτηριστικές της ευτυχίας που νιώθουν.

Ξαπλωμένοι στο κρεβάτι, με την Ελένη Φουρέιρα να φοράει ρούχα που αναδείκνυαν τη φουσκωμένη κοιλίτσα της, οι δυο τους γελούν με την ψυχή σε πολύ αυθόρμητα φωτογραφικά στιγμιότυπα.

Ήταν καλοκαίρι ακόμα όταν μαθαίναμε από τη δισκογραφική εταιρία της Ελένης Φουρέιρα πως λόγω προβλήματος υγείας, δεν θα μπορούσε η τραγουδίστρια να συνεχίσει τις live εμφανίσεις της οι οποίες είχαν αναγγελθεί καιρό πριν. Όλοι τότε είχαν αρχίσει να ψυλλιάζονται πως κάτι μπορεί να συμβαίνει με την Ελένη, μιλώντας για εγκυμοσύνη, όμως εκείνη φρόντισε με αναρτήσεις της στο instagram να... ξεγελά τον κόσμο. Συγκεκριμένα, ανέσυρε από το συρτάρι της παλιότερες φωτογραφίες της που δεν είχε δημοσιεύσει και πόζαρε με φλατ κοιλιά.

Προφανώς και ήθελε να... αποπροσανατολίσει προκειμένου να απολαύσει αυτή την πρώτη περίοδο της εγκυμοσύνης της. Ο καιρός πέρασε, οι φήμες για εγκυμοσύνη συνέχισαν να ακούγονται και έφτασε το ημερολόγιο να δείχνει αρχές Νοεμβρίου για να παραδεχτεί επισήμως πως περιμένει τον καρπό του έρωτά της με τον διεθνή ποδοσφαιριστή. Η Ελένη σίγουρα φέτος θα περάσει τα Χριστούγεννα κρατώντας τρυφερά την κοιλιά της, ούσα στο ζεστό σπίτι της με τα αγαπημένα της πρόσωπα και μετρώντας φυσικά αντίστροφα τον χρόνο για να κρατήσει στην αγκαλιά της τον ερχόμενο Φεβρουάριο το μωρό της.

Πώς είναι ο έγγαμος βίος;

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης ζουν τα πάντα στο... πολύ! Και εννοείται πως θα υποδεχτούν τα πρώτα Χριστούγεννα ως παντρεμένοι με την ανάλογη επισημότητα που αρμόζει! Έχοντας ανοίξει ήδη το δικό τους σπιτικό και φέρνοντας συνεχώς στο μυαλό τους τις όμορφες αναμνήσεις από τον μήνα του μέλιτος που έζησαν σε διάφορους προορισμούς του εξωτερικού μετά τον γάμο τους τον περασμένο Ιούλιο στην Κρήτη, το ερωτευμένο ζευγάρι θα βιώσει φέτος τελείως ξεχωριστά τα Χριστούγεννα από ό,τι τα είχε συνηθίσει μέχρι σήμερα. Αρκεί μόνο να πούμε ότι η Κόνι Μεταξά στόλισε το σπίτι της όχι με ένα, ούτε με δύο αλλά με τρία χριστουγεννιάτικα δέντρα, ανεβάζοντας μάλιστα και φωτογραφία:

Αβάντι Maestro!

Τώρα που πήρε φόρα ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ποιος τον πιάνει! Ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός φέτος έκανε τη μεγάλη ανατροπή στην ελληνική τηλεόραση με τη νέα του σειρά Maestro, μετά την επιστροφή του ύστερα από απουσία 10 χρόνων από τα τηλεοπτικά δρώμενα. Όμως, ο Χριστόφορος δεν περιορίστηκε μόνο στα ελληνικά σύνορα. Από τις 19 Δεκεμβρίου η νέα του σειρά προβάλλεται και στη διεθνή πλατφόρμα του Netflix ενώ οι συνδρομητές της θα δουν τα επόμενα εννέα επεισόδια από τη νέα χρονιά.

Μετά την επίσημη ανακοίνωση του Netflix για την προβολή του Μaestro ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αρκέστηκε στο να κάνει μια σύντομη δήλωση λέγοντας: «Κρατάω το “Maestro” πολύ κοντά στην καρδιά μου και νιώθω βαθιά τιμή και χαρά που αυτή η ιστορία θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσω του Netflix. Ανυπομονώ για αυτό το ταξίδι». Φυσικό και επόμενο είναι λοιπόν τα φετινά Χριστούγεννα να είναι ξεχωριστά για τον δημιουργό ο οποίος έχει κάθε λόγο να χαμογελά. Πάντως, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βρίσκεται σε οργασμό δουλειάς, γράφοντας νέα επεισόδια, ενισχύοντας τα σενάρια που θέλουν το Maestro να πηγαίνει για δεύτερη σεζόν.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved