Χρηστίδου: Λατρεύει τα Χριστούγεννα και αυτή είναι η απόδειξη- Στόλισε το σπίτι της παραμυθένια!
Showbiz

Χρηστίδου: Λατρεύει τα Χριστούγεννα και αυτή είναι η απόδειξη- Στόλισε το σπίτι της παραμυθένια!

H Σίσσυ Χρηστίδου λατρεύει τα Χριστούγεννα και κάθε χρόνο στολίζει το σπίτι της από νωρίς, μιας και θέλει να φτιάξει την διάθεσή της και να μπει σε γιορτινό mood. 

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες, που το κοινό έχει λατρέψει όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τις εκπομπές που έχει παρουσιάσει.

Η Σίσσυ Χρηστίδου λατρεύει τα Χριστούγεννα και μάλιστα κάθε χρόνο που στολίζει το σπίτι της είναι το κάτι άλλο. Άλλωστε έχει δηλώσει πολλές φορές ότι είναι μια από τις πιο αγαπημένες εποχές του χρόνου για εκείνη και φροντίζει με τα παιδάκια της να γεμίζουν το εσωτερικό του σπιτιού τους με λαμπάκια και πανέμορφα Χριστουγεννιάτικα στολίδια.

Έτσι έγινε και φέτος, μιας και το βράδυ της Παρασκευής 18-11 η παρουσιάστρια ξεκίνησε να ποστάρει σε stories το πανύψηλο δέντρο στο σαλόνι της ενώ στη συνέχεια με μια δημοσίευσή της, μας έδειξε τον στολισμό του σπιτιού της για τα Χριστούγεννα και με αυτον τον τρόπο, μας έχει ήδη φτιάξει την διάθεση.

Για μια ακόμα χρονιά, βοηθός της σε όλο τον στολισμό ήταν ο φίλος και κουμπάρος της, Παύλος Σταματόπουλος, με τον οποίο και πόζαραν μαζί για μια selfie μπροστά από το δέντρο.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved