Λαγούτης στο gossip-tv για την πρεμιέρα στο θέατρο Αθηνά: «Ήταν μια πρόκληση, νομίζω τα καταφέραμε»
Gossip Specials

Λαγούτης στο gossip-tv για την πρεμιέρα στο θέατρο Αθηνά: «Ήταν μια πρόκληση, νομίζω τα καταφέραμε»

Αποκλειστικό: Βρεθήκαμε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Τέλειοι ξένοι" στο θέατρο Αθηνά, με τον Πέτρο Λαγούτη να δηλώνει τον ενθουσιασμό του άμεσα για το έργο, την συνεργασία του με όλον τον θίασο, ενώ εξομολογήθηκε και το πόσο έχει δεθεί με τον ρόλο του αστυνόμου Ανδρέα στην σειρά "Παγιδευμένοι".

O ηθοποιός έχει αγαπηθεί πολύ μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει τις τελευταίες δεκαετίες τόσο σε θέατρο, όσο και σε κινηματογράφο και τηλεόραση και οι τηλεθεατές εκτιμούν πολύ το ταλέντο του, αλλά και τον ίδιο σαν χαρακτήρα.

Ο Πέτρος Λαγούτης είναι ένας από τους πρωταγωνιστές στην παράσταση "Τέλειοι ξένοι", που παρακολουθήσαμε στο ανακαινισμένο θέατρο Αθηνά, στην επίσημη πρεμιέρα που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 23 Νοεμβρίου.

Ο ηθοποιός ανέλαβε επίσης, μαζί και με τον Γιώργο Πυρπασόπουλο, την σκηνοθεσία της παράστασης και, όπως εξομολογήθηκε αποκλειστικά στο gossip-tv αυτό που ήταν βασικό μέλημά τους ήταν στο να δημιουργήσουν μια ομάδα που θα μπορεί να λειτουργήσει ως μια χαρούμενη παρέα και εκτός σκηνής, για να μπορούν έτσι να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το έργο με έναν ιδιαίτερο τρόπο μεταφέρεται στο σήμερα και το πόσο μεγάλα μυστικά μπορούν να κρύβουν τα κινητά μας τηλέφωνα, που μάλιστα χαρακτηριστικάν και κατά την διάρκεια της παράστασης ως μαύρα κουτιά που πολλές φορές εγκλωβιζόμαστε μέσα σε αυτά.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, αφορμή για να χαλάσει μια ολόκληρη παρέα στέκεται ένα παιχνίδι, που όλοι τους έπρεπε να αφήσουν τα κινητά τους για ένα ολόκλητο βράδυ στο τραπέζι και κάθε φορά που σε κάποιο ερχόταν η οποιαδήποτε ειδοποίηση, αυτό που έπρεπε να γίνει, ήταν να γνωστοποιηθεί σε όλους ανεξαιρέτως. Άραγε ο Πέτρος Λαγούτης θα έπαιζε αυτό το παιχνίδι στην καθημερινότητά του;

Ο Πέτρος Λαγούτης δήλωσε χαρακτηριστικά στο gossip-tv: "Το έργο μπορεί να το ξέρει κάποιος και από την ταινία που ήδη έχουμε δει μέχρι σήμερα συνολικά σε 18 χώρες. Το αγαπώ αυτό το έργο και είναι υπέροχο. Ήταν μια πρόκληση για εμάς όλο αυτό, μιας και ο κόσμος το είχε δει στο σινεμά και εμείς έπρεπε να καταφέρουμε να το κάνουμε στο θέατρο.

Αναγκαστικά χρησιμοποιείς άλλους κώδικες. Για εμένα και τον Γιώργο Πυρπασόπουλο, που μαζί έχουμε αναλάβει το κομμάτι της σκηνοθεσίας, βασικό μας μέλημα ήταν να φτιάξουμε έναν θίασο με ανθρώπους που μπορούμε να συνεργαστούμε καλά, να έχουμε πάνω κάτω τους ίδιους κώδικες και πάνω στη σκηνή, αλλά κυρίως κάτω από τη σκηνή. Ήταν ένα έργο που χρειάστηκε να σκάψουμε αρκετά τη σχέση των ανθρώπων και θέλω να πιστεύω ότι τα έχουμε καταφέρει.

Βλέποντας κανείς αυτό το έργο, πολύ δύσκολα θα έμπαινε στην διαδικασία να παίξει αυτό το παιχνίδι με το κινητό. Σίγουρα δεν μπορούμε να μπούμε στην διαδικασία να δούμε και απαριθμήσουμε τα συν και τα πλην του κινητού, μιας και είναι ένα εργαλείο. Όλα τα εργαλεία που μας δίνει η επιστήμη και η τεχνολογία μπορεί να τα χρησιμοποιήσει κανείς υπέρ του και κατά του, το θέμα απλά είναι ο τρόπος που το χρησιμοποιείς."

Όσον αφορά για τον ρόλο του αστυνομικού Ανδρέα που κατέχει στην σειρά του ANT1 "Παγιδευμένοι", ο Πέτρος Λαγούτης είπε χαρακτηριστικά: "Χαίρομαι πολύ που είμαι μέρος αυτής της σειράς, που έχω αυτόν τον ρόλο του Ανδρέα. Τον έχω αγαπήσει τον Ανδρέα, νομίζω ότι καλά τα πάμε οι δυο μας και έχουμε πλήρως συνεννοηθεί για τι θέλει να είναι, για το ποιός θέλει να είναι. Έχουμε γίνει και πολλές φορές viral στο Twitter, έχει και το ιδιαίτερο χιούμορ του αυτός ο ρόλος και αυτό είναι κάτι που πάντοτε κερδίζει..."

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε αποκλειστικά στο gossip-tv:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved