Πέτρος Λαγούτης για Παγιδευμένους: «Ο δολοφόνος είναι υπεράνω πάσης υποψίας»
Media

Πέτρος Λαγούτης για Παγιδευμένους: «Ο δολοφόνος είναι υπεράνω πάσης υποψίας»

Αφήνει το αποτύπωμά του σε κάθε ρόλο που αναλαμβάνει να ενσαρκώσει είτε στο θέατρο είτε στην τηλεόραση καθώς με τη μεστή καλλιτεχνική του παρουσία δεν περνά ποτέ απαρατήρητος.

Ο Πέτρος Λαγούτης που έχει διαγράψει τη δική του ξεχωριστή πορεία στον χώρο της υποκριτικής, πρωταγωνιστεί τη φετινή σεζόν στη δραματική σειρά του ΑΝΤΙ «Παγιδευμένοι» και επιχειρεί μαζί με τους υπόλοιπους κεντρικούς ήρωες να βρει την άκρη στον μίτο του μυστηρίου.

Ύστερα από τον «Ηλιο» επιστρέφετε τηλεοπτικά σε μια απαιτητική παραγωγή και από τον μικροαπατεώνα που υποδυόσασταν, τώρα είστε στην απέναντι πλευρά, αυτή του νόμου. Τι σας ιντρίγκαρε σε αυτή την παραγωγή;

«Οι “Παγιδευμένοι’’ είναι μια σειρά που μας ήρθε από την Τουρκία, όπου παιζόταν με τεράστια επιτυχία. Μου άρεσε το γεγονός ότι έχουμε όλη την ιστορία στα χέρια μας από την αρχή. Υπάρχει μια ισορροπία στο χτίσιμο των χαρακτήρων και μια πορεία με μέση και τέλος. Διαβάζοντας τα πρώτα επεισόδια εξεπλάγην θετικά από το πόσες ανατροπές έχει και πόσο καλοδουλεμένη είναι. Το μόνο που με προβλημάτισε είναι ότι θα υποδυθώ και πάλι τον αστυνόμο όπως στο “Έτερος εγώ". Όμως εδώ ο χαρακτήρας, πέραν της ίδιας επαγγελματικής ιδιότητας, είναι εντελώς διαφορετικός από εκείνον του Παντελή, κι αν δεν ήταν θα φρόντιζα να είναι (γελάει)».

Τι διαφορές έχει ο Ανδρέας Παπαδάκης από τον Παντελή Σκλαβή;

«Ο Ανδρέας είναι πιο χαλαρός από τον Παντελή που είναι μονίμως στο καθήκον. Όχι ότι ο Ανδρέας παραμελεί τις υποχρεώσεις του. το αντίθετο. Απλά έχει περισσότερο χιούμορ, και υπάρχουν και στιγμές που είναι πιο χαλαρός. Έχει πολύ φιλική σχέση με τον διοικητή του Σπύρο Μαρκέτο και τον Δημήτρη που είναι εισαγγελέας»

Οπότε η υπόθεση τον αφορά προσωπικά.

«Από τη στιγμή που είναι εμπλεκόμενος ο Θόδωρος που είναι γιος του διοικητή του και αδελφός του φίλου του, φυσικό. Ο Ανδρέας, εκτός από συνεργάτης και φίλος, είναι πλέον και άνθρωπος της οικογένειας»

Ο διοικητής του είναι και ο μέντοράς του;

«Είναι ένας άντρας που τον θαυμάζει και τον σέβεται για το ήθος και την ακεραιότητά του

Αν χρειαστεί ο Ανδρέας θα παραβλέψει τις τυπικές διαδικασίες προκειμένου να βρει την άκρη του νήματος στην υπόθεση;

«Ο Δημήτρης ακολουθεί κατά γράμμα τον νόμο, η Άννα κάνει παρατυπίες όταν χρειάζεται και ο Ανδρέας βρίσκεται κάπου στη μέση. Υπάρχουν φορές που βοηθάει την Άννα λίγο παραπάνω από όσο θα επέτρεπε η διαδικασία. Όμως δεν θα ρίσκαρε τη δουλειά του ή την εμπιστοσύνη που έχει χτίσει με αυτούς τους ανθρώπους».

Πηγή: tv24

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved