Θέατρο Αθηνά: Μυρτώ Αλικάκη στο gossip-tv: «Ταυτιζόμαστε με το έργο, είναι κάτι που μας αφορά όλους»
Gossip Specials

Θέατρο Αθηνά: Μυρτώ Αλικάκη στο gossip-tv: «Ταυτιζόμαστε με το έργο, είναι κάτι που μας αφορά όλους»

Αποκλειστικό: Βρεθήκαμε στο θέατρο Αθηνά και στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Τέλειοι Ξένοι", με την Μυρτώ Αλικάκη, να μιλά με αμέριστο ενθουσιασμό για το συγκεκριμένο έργο, που αντικατοπτρίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό το σήμερα. 

Η ηθοποιός είναι μια από τις πιο αγαπημένες του κοινού, που την έχουν αγαπήσει ιδαίτερα μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει κυρίως σε θέατρο και τηλεόραση, αλλά και κινηματογράφο.

Η Μυρτώ Αλικάκη είναι ταγμένη στην υποκριτική και λατρεύει την δουλειά της, ενώ την φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στο πλήρως ανακαινισμένο θέατρο Αθηνά και στην παράσταση "Τέλειοι Ξένοι" ενώ τηλεοπτικά της συναντάμε στην δραματική σειρά του MEGA "Μαύρο Ρόδο" στον ρόλο της μοναχής Κασσιανής.

Το βράδυ της Τετάρτης 23 Νοεμβρίου βρεθήκαμε στην επίσημη πρεμιέρα της Παράστασης "Τέλειοι Ξένοι" στο θέατρο Αθηνά, ενός εξαιρετικού και συνάμα σύγχρονου έργου, του οποίου και την μετάφραση ανέλαβε η παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη, ενώ την σκηνοθεσία πραγματοποίησαν από κοινού ο Γιώργος Πυρπασόπουλος και ο Πέτρος Λαγούτης, ο οποίος κάνει και τον σύζυγό της στο έργο.

Πρόκειται για μια ιστορία που κάνει τους θεατές να σκεφτούν το αν εκείνοι θα έμπαιναν στη θέση των πρωταγωνιστών και το τι θα μπορούσε να συμβεί αν το κινητό μας τηλέφωνο δεν εξέφραζε την ιδιωτικότητά μας, ενώ αντίθετα θα μπορούσε ο καθένας από τους κοντινούς μας ανθρώπους να βλέπει, ανά πάσα στιγμή, όλες τις δημοσιεύσεις που έρχονται.

Η ιστορία που βλέπουμε να εκτυλίσσεται επί σκηνής στην παράσταση "Τέλειοι Ξένοι" είναι ακριβώς αυτό, μιας και όλα ξεκινούν με μια παρέα ανθρώπων, οι οποίοι αποφασίζουν να παίξουν ένα παιχνίδι, αφήνοντας τα κινητά τους τηλέφωνα στο κέντρο του τραπεζιού, ενώ κάθε φορά που χτυπάει κάποιο από εκείνα, όλοι μπορούσαν να έχουν πρόσβαση.

Η Μυρτώ Αλικάκη παραχώρησε αποκλειστικές δηλώσεις στο gossip-tv και αυτό που φάνηκε ξεκάθαρα αρχικά ήταν ο μεγάλος ενθουσιασμός της για το ότι βρίσκεται σε αυτό το θέατρο και για το ότι είναι μέρος του συγκεκριμένου θιάσου. Με τους υπόλοιπους ηθοποιούς, η σχέση τους είναι εξαιρετική και αυτός μάλιστα είναι ένας από τους βασικότερους λόγους που μπορούν και λειτουργούν τόσο καλά επί σκηνής, μιας και στην ουσία υποδύονται μια μεγάλη παρέα.

Η Μυρτώ Αλικάκη είπε αποκλειστικά στο gossip-tv: "Είναι ένα υπέροχο έργο, το οποίο και έχει μεταφράσει η Ελεονώρα Μελέτη. Μου αρέσει τόσο πολύ αυτό το έργο γιατί είναι πολύ σύγχρονο και η θεματολογία του μας αφορά όλους, είναι κάτι που ταυτιζόμαστε όλοι. Έχει να κάνει με την υποκρισία ανάμεσα στους ανθρώπους, με τη σχέση μας με αυτήν την συσκευή που ονομάζουμε κινητό, τα social media και όλα αυτά που πλέον υπάρχουν στην καθημερινότητά μας.

Ήταν μια υπέροχη εμπειρία να δουλεύω με αυτά τα παιδιά. Τους περισσότερους τους γνωρίζω πολύ καλά και όσους δεν γνώριζα πολύ, τουλάχιστον ανήκουμε στην ίδια "φυλή ανθρώπων". Είμαι κατά του συγκεκριμένου παιχνιδιού γιατί πιστεύω ότι δεν πρέπει να βγαίνουν όλα στην φόρα και ότι ο καθένας πρέπει να έχει την ιδιωτικότητά του. Βέβαια επειδή τα τελευταία χρόνια της ζωής μου είμαι σε μια φάση που έχω αποφασίσει ότι δεν θέλω κρύβω τίποτα, χωρίς να αποκαλυφθεί κάτι που δεν θέλω.

Είμαι από τους ανθρώπους που πιστεύω ότι αυτού του είδους η τεχνολογία έχει πάρει από την ζωή μας. Είναι πλέον όλα πολύ πιο εύκολα και δεν έχουμε ποτέ ελεύθερο χρόνο. Θέλει τρομερή αυτοπειθαρχία για να διατηρήσουμε τις ισορροπίες. Παραδείγματος χάρη οδηγούμε και το μυαλό μας μπορεί να είναι στο κινητό μας, αυτό μας αποσπά την προσοχή. Όλα αυτά είναι πολύ σημαντικά..."

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τις αποκλειστικές δηλώσεις της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved