Θες να ντυθείς Μποφίλιου (χωρίς Λονδίνο); Δες τι θα σου κοστίσει
Gossip Specials

Θες να ντυθείς Μποφίλιου (χωρίς Λονδίνο); Δες τι θα σου κοστίσει

Πολύς λόγος έγινε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε για την σούπερ stylish φωτογράφηση της Νατάσσας Μποφίλιου με ρούχα γνωστής σχεδιάστριας στο Λονδίνο

Χαμός στα SM, κριτική χωρίς τέλος, κατήγοροι και υπερασπιστές στα "χαρακώματα". Χωρίς ιδιαίτερο λόγο τελικά και με άφθονη παραπληροφόρηση αφού βρέθηκαν και κάποιοι που είπαν οτι η Νατάσσα φωτογραφήθηκε για τα ρούχα που φτιάχνει η αδερφή της!

Απ' όσο γνωρίζουμε η Τόνια Μητρούδη, η σχεδιάστρια πίσω από την ελληνική εταιρεία Nidodileda, δεν είναι αδερφή της Νατάσσας Μποφίλιου (απ' όσο γνωρίζουμε επίσης η πετυχημένη έντεχνη τραγουδίστρια έχει αδερφό). Είναι όμως εδώ και καιρό συνεργάτες αφού η εν λόγω σχεδιάστρια "ντύνει" την τραγουδίστρια που είναι ambassador των ρούχων της. That's all folks.

Όπως παλιά ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια σε εταιρεία pret a porter και ταξίδευε με φωτογράφο την Ρούλα Ρέβη σε εξωτικούς προορισμούς για τις ετήσιες καμπάνιες και φωτογραφήσεις.

Εδώ φωτογράφος ήταν ο ταλαντούχος Αντώνης Αγριδόπουλος (τον έχετε δει και σε φωτογραφήσεις του GNTM) και μοντέλο εκτός από την Νατάσσα Μποφίλιου και η ίδια η σχεδιάστρια, Τόνια Μητρούδη.

Πόσο όμως θα σας κόστιζε για να ντυθείτε Νατάσσα Μποφίλιου χωρίς Λονδίνο; Η απάντηση στην Gαllery που ακολουθεί.

Διαβάστε επίσης

Μποφίλιου: Φόρεσε το πιο εναλλακτικό παλτό και αποθεώθηκε! Το «χειροκρότημα» της Καρύδη για το look

Μποφίλιου: Η αποκάλυψη για το γάμο της και ο λόγος που δεν διέρρευσαν φωτογραφίες από το μυστήριο

Νατάσα Μποφίλιου: Το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών της στη Φολέγανδρο είναι... όνειρο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved