Έμη Λιβανίου: Τα παιδιά της έχουν πάρει τα καταγάλανα μάτια της και θα μπορούσαν να είναι μοντέλα
Gossip Specials

Έμη Λιβανίου: Τα παιδιά της έχουν πάρει τα καταγάλανα μάτια της και θα μπορούσαν να είναι μοντέλα

Η Έμη Λιβανίου έχει κάθε λόγο να χαμογελά διάπλατα και να είναι περήφανη για τον 22χρονο γιο της Κωνσταντίνο και την 19χρονη κόρη της Αλεξάνδρα!

Η γνωστή δημοσιογράφος η οποία έχει διαγράψει μία λαμπρή πορεία στην τηλεόραση και χαίρει της εκτίμησης των συναδέλφων της για το ήθος και τις δημοσιογραφικές επιτυχίες της, είναι συγχρόνως και αφοσιωμένη μητέρα για τα παιδιά της που της μοιάζουν πάρα πολύ. Έχουν πάρει και οι δύο τα καταγάλανα μάτια της και θα μπορούσαν να είναι μοντέλα αν η Αλεξάνδρα δεν σπούδαζε Νομική στο Λονδίνο και αν εκείνος δεν αφοσιωνόταν στον αθλητισμό. Ο Κωνσταντίνος μάλιστα έχει λατρεία και για τα ταξίδια και φεύγει συχνά για να γνωρίσει άλλους κόσμους και πολιτισμούς.

Τα δύο παιδιά είναι πολύ δεμένα με τη μητέρα τους η οποία, όπως έχει παραδεχτεί σε συνέντευξή της παλιότερα υπήρξε και μάνα και πατέρας μαζί καθώς με τον πρώην σύζυγό της Αντώνη Λιβάνιο ο οποίος είναι διευθύνων σύμβουλος της Energy Stream CMG GmbH, μιας διεθνούς συμβουλευτικής εταιρείας με έδρα τη Φρανκφούρτη. Εκεί ζει μόνιμα εδώ και χρόνια και όπως έχει παραδεχτεί η Έμη Λιβανίου μιλώντας για το διαζύγιό τους:

«Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο διαζύγιο. Δεν είχε καμία σχέση με τα λαμπερά που βλέπω, τα κοινή συναινέσει. Επειδή ταλαιπωρήθηκα πολύ από αυτό, πήρα μια απόφαση και για μένα και τα παιδιά μου, να μην υπάρχει καμία δημοσιότητα, να μην δω ποτέ καμία σειρά γραμμένη. Έτσι δεν γράφτηκε τίποτα. Ήταν καθαρά προσωπική μου επιλογή, με πήραν οι δημοσιογράφοι, μια, δυο, δέκα, είκοσι φορές και μετά τέλος. Το σεβάστηκαν χωρίς να έχω κάνει καμία συνεννόηση μαζί τους. Μεγαλώνω τα παιδιά μου μόνη μου, ο μπαμπάς τους είναι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού. Είμαι μάνα και πατέρας. Και αυτό δεν μου έδωσε τη δύναμη να δώσω καμία συνέντευξη. Και τους ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για την διακριτική στάση που κράτησαν».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της Αλεξάνδρας, του Κωνσταντίνου και της Έμης Λιβανίου:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved