Τα Πάθη - Ανάσταση: Ο Mel Gibson ετοιμάζει τη συγκλονιστική συνέχεια - Πότε ξεκινούν τα γυρίσματα;
Gossip Specials

Τα Πάθη - Ανάσταση: Ο Mel Gibson ετοιμάζει τη συγκλονιστική συνέχεια - Πότε ξεκινούν τα γυρίσματα;

Ο Mel Gibson επιτέλους προχωρά με τη συνέχεια του The Passion Of The Christ με το όνομα Resurrection ή όπως θα είναι ο τίτλος επί ελληνικού εδάφους, "Τα Πάθη 2 - Ανάσταση". 

Πρόκειται για μία από τις πιο κερδοφόρες, ανεξάρτητες ταινίες όλων των εποχών. Το The Passion Of The Christ γυρίστηκε το 2004, με τον σεναριογράφο/σκηνοθέτη Mel Gibson να δίνει μία διάσταση - θρίλερ στο θείο δράμα. Η ταινία έφερε στα ταμεία πάνω από 600 εκατομμύρια δολάρια και ο δημιουργός δεν χρειάστηκε ποτέ ξανά να δουλέψει.

Ο Gibson σκέφτεται εδώ και αρκετό καιρό μια συνέχεια του The Passion Of The Christ, με τον Jim Caviezel να επαναλαμβάνει τον ρόλο του Ιησού Χριστού. Ο Γκίμπσον προσέλαβε τον Ράνταλ Γουάλας, τον σεναριογράφο του Braveheart , για να φτιάξει ένα σενάριο, και τώρα φαίνεται ότι η ταινία είναι σχεδόν έτοιμη να ξεκινήσει τα γυρίσματα.

Η νέα ταινία θα ονομάζεται "Ανάσταση" και θα καλύπτει τις ημέρες μεταξύ της σταύρωσης του Χριστού και μετά την ανάστασή του. Όπως θα περίμενε κανείς από τον τίτλο.

Τα γυρίσματα πρόκειται να ξεκινήσουν την άνοιξη και το πιο πιθανό σενάριο λέει πως αρχίζουν τον επόμενο μήνα, με τον Gibson να σκηνοθετεί ξανά. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου και φιλόδοξου κινηματογραφικού εγχειρήματος αναμένεται το 2024. Το πιθανότερο είναι να βγει στις αίθουσες λίγο πριν από το Πάσχα όπως ακριβώς είχε γίνει με την πρώτη ταινία το 2004.

O γολγοθάς του Jim Caviezel το 2004:

Ο Caviezel βίωσε σημαντικά και ανεξήγητα φαινόμενα στη διάρκεια των γυρισμάτων. Μέλος του συνεργείου δήλωσε: «είμαι 100 πόδια μακριά και βλέπω ξαφνικά μια λάμψη και καπνό να βγαίνει από τα αυτιά του Caviezel». Αστραπή τον χτυπά και στα γυρίσματα της σκηνής για την επί του Ορους Ομιλία! Τα βάσανά του δεν τελειώνουν εδώ: παθαίνει σοβαρή εξάρθρωση ώμου όταν του έπεσε ο σταυρός που κουβαλούσε ( η σκηνή κρατήθηκε στην ταινία). «Τρώει» κατά λάθος διπλό χτύπημα από μαστίγιο στη σχετική σκηνή , κόβεται άσχημα στον καρπό του και αποκτά μια βαθιά ουλή στην πλάτη και τέλος, αρρωσταίνει με υποθερμία.

Σε συνέντευξη του ο ίδιος αποκάλυψε πως ο γολγοθάς του ήταν ατελείωτος ακόμη και μετά το 2004 που κυκλοφόρησε η ταινία στους κινηματογράφους. Ο ηθοποιός έκανε εγχείρηση καρδιάς και μίλησε για όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

"Τα Πάθη του Χριστού" προβλήθηκαν για πρώτη φορά το Φεβρουάριο του 2004 και οι αντιδράσεις της εκκλησίας ήταν πολλές. Η ταινία παρά την τεράστια επιτυχία της χαρακτηρίστηκε ως η δεύτερη βιαιότερη και πιο βάναυση όλων των εποχών, μετά το «Κουρδιστό Πορτοκάλι» του Κιούμπρικ.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved