Παγκόσμια ημέρα οικογένειας: Οι επώνυμες που άφησαν στην άκρη την καριέρα για την οικογένειά τους!
Gossip Specials

Παγκόσμια ημέρα οικογένειας: Οι επώνυμες που άφησαν στην άκρη την καριέρα για την οικογένειά τους!

Παγκόσμια ημέρα οικογένειας: Το gossip-tv υμνεί την οικογένεια και ξεχωρίζει εκείνες τις γυναίκες που εγκατέλειψαν μία λαμπρή καριέρα για να αφοσιωθούν στο πιο σημαντικό θεσμό. 

Η οικογένεια είναι η κινητήρια δύναμη των παιδιών. Ο πρώτος κοινωνικός θεσμός στη ζωή ενός ανθρώπου. Από την παιδική ηλικία ως την ενηλικίωση, η οικογένεια διαμορφώνει τον τρόπο που τα παιδιά συμπεριφέρονται, την προσωπικότητα και την ιδιοσυγκρασία τους. Και αυτό το ξέρουν όλοι. Για αυτό και δεν είναι λίγες οι γυναίκες εκείνες που πηγαίνουν κόντρα στο ρεύμα της εποχής που θέλουν τη γυναίκα καριερίστα και βάζουν προτεραιότητα την οικογένειά και τα παιδιά τους και όχι την επαγγελματική τους εξέλιξη.

Η αλήθεια είναι πως οι περισσότερες μανούλες της Ελληνικής σόουμπιζ άφησαν για λίγο στην άκρη τα επαγγελματικά τους προκειμένου να αφοσιωθούν στον ωραιότερο ρόλο της ζωής τους. Υπήρξαν όμως και εκείνες που ήταν απόλυτες. Ήθελα να δουν τα παιδιά τους να μεγαλώνουν και έμειναν κοντά τους για αρκετά χρόνια τον πρώτο καιρό της ζωής τους.

Όπως η Καλομοίρα που ενώ είχε στρώσει μία λαμπρή καριέρα στον καλλιτεχνικό χώρο της Ελλάδας αποφάσισε για χάρη των τριών παιδιών της να μην εκτός showbiz. Όχι πως δεν κάνει εμφανίσεις, όμως αυτές είναι πλέον σπάνιες και πρέπει η ίδια να συντονίσει το πρόγραμμα των παιδιών της ώστε να πει «Ναι» σε κάποια νέα δουλειά, πόσα πολύ επιλεκτική σε κάθε της βήμα καλλιτεχνικό. Ξεκάθαρα έχει βάλει τα παιδιά της πάνω από την καριέρα της ως τραγουδίστρια και προφανώς δεν μετανιώνει καθόλου.

Όπως δεν μετανιώνει και η Έλενα Ασημακοπούλου η οποία όπως εξομολογήθηκε πριν από λίγες μέρες στον Γρηγόρη Αρναούτογλου έμεινε για αρκετό διάστημα εκτός δουλειάς για την κόρη της Μαρία Ροζάρια.

«Προσπαθούσα πολλά χρόνια να επανέλθω στη δουλειά μου, το ήθελα πάρα πολύ» είπε και συνέχισε: «Έμεινα έξι χρόνια εκτός δουλειάς, τα πρώτα χρόνια είχα αφοσιωθεί στην μικρή. Όταν δούλευα στην Ονειροπαγίδα, έμεινα έγκυος και αποφάσισα να σταματήσω τη δουλειά» είπε στον παρουσιαστή. Όπως αποκάλυψε, όταν προσπάθησε να επιστρέψει ξανά στη δουλειά της δυσκολεύτηκε πολύ αλλά και πάλι έχει επιστρέψει δυναμικά και φυσικά δεν μετανιώνει καθόλου που έμεινε κοντά στο παιδί της στα πρώτα χρόνια της ζωής του.

Κλασική μαμά και η Τζένη Ιωακειμίδου η οποία με το που γέννησε τα παιδιά της εγκατέλειψε το χώρο του θεάματος και της υποκριτικής και μάλιστα σε μία περίοδο που ήταν ιδιαίτερα περιζήτητη σε θέατρο και τηλεόραση. Η οικογένεια για τη Τζενη ήταν πιο σημαντική από την καριέρα.

Η Μαίρη Μηλιαρέση απέρριψε πολλές τηλεοπτικές προτάσεις, όπως το τότε Πρωινό του Mega, καθώς ήθελε να αφοσιωθεί στο μεγάλωμα της κόρης της Σοφίνας Λαζαράκη και ούτε και εκείνη δείχνει να το έχει μετανιώσει καθώς είναι πολύ περήφανη για την κόρη της.

Οι πιο φρέσκες μανούλες, όπως η Μαίρη Μηνά η οποία γέννησε τον περασμένο Σεπτέμβριο την κόρη της, αποφάσισε να απέχει από την ενεργό δράση καθώς το μωρό της την έχει απόλυτη ανάγκη, όπως όλα τα νεογέννητα.

Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει δηλώσει αρκετές φορές κατά το πρόσφατο παρελθόν ότι ήταν συνειδητή η επιλογή της, αφότου έμαθε πως ήταν έγκυος να μην πει «ναι» σε καμία πρόταση τηλεοπτική που της γινόταν προκειμένου να απολαύσει την εγκυμοσύνη της αλλά και τους πρώτους μήνες του παιδιού της. Κάπως έτσι λειτούργησε και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία και την εγκυμοσύνη της χάρηκε και τον γιο της νταντεύει τώρα στους πρώτους μήνες της ζωής του, θέλοντας να «ρουφήξει» κάθε μαγική στιγμή μαζί του.

Δείτε φωτογραφίες με τα παιδιά τους:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved