Χριστιάνα Αριστοτέλους: H παρουσιάστρια της Κυπριακής TV μας υποδέχτηκε στο καμαρίνι της (exclusive)
Gossip Specials

Χριστιάνα Αριστοτέλους: H παρουσιάστρια της Κυπριακής TV μας υποδέχτηκε στο καμαρίνι της (exclusive)

Αν ήταν ομάδα θα ήταν σίγουρα ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός, αν ήταν ηθοποιός θα είχε κατακτήσει τη Μεγάλη οθόνη και αν βρισκόταν στην Ελλάδα, θα αποτελούσε χωρίς καμία αμφιβολία, πόλο έλξης για όλους του τηλεοπτικούς σταθμούς.

Ο λόγος για τη Χριστιάνα Αριστοτέλους η οποία κάνει πρωταθλητισμό στην τηλεόραση εδώ και πολλά χρόνια. Η παρουσιάστρια αποτελεί το κορυφαίο brand name της τηλεόρασης στην Κύπρο και έχει μετρήσει πολλά χιλιόμετρα στον τηλεοπτικό αέρα.

Γεννήθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου του 1983 στην Λεμεσό της Κύπρου. Τελειώνοντας το σχολείο στα 18 έλαβε μέρος στα καλλιστεία κερδίζοντας τον τίτλο της Miss Κύπρος 2001. Αργότερα εκπροσώπησε την πατρίδα της στον παγκόσμιο διαγωνισμό Miss World στη Νότιο Αφρική.

Την τηλεοπτική σεζόν 2007-08 η Χριστιάνα Αριστοτέλους ξεκινά το τηλεοπτικό της ταξίδι στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στον «Όμορφο Κόσμο το πρωί». Μόλις ολοκληρώθηκε η συνεργασία της αυτή επέστρεψε στην Κύπρο για να ξεκινήσει την δική της εκπομπή στο Mega Κύπρου.

Συμμετείχε στις τηλεοπτικές ψυχαγωγικές εκπομπές "Περνάμε καλά (2009)" στο Mega Κύπρου, "Για σένα (2010)" στο Mega Κύπρου, "DanSing for you (2011)", στο Mega Κύπρου, "DanSing for you 2 (2012)" στο Mega Κύπρου, "Πρωτοχρονιά mou (2012)" στο Mega Κύπρου.

F9478F3C-7D27-42D3-95A6-E347BD42682F.JPG

«ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ»!

Από το 2017 η Χριστιάνα Αριστοτέλους υποδέχεται τους τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα του Alpha Κύπρου καθημερινά. Το «Με αγάπη Χριστιάνα» είναι η εκπομπή που έχει γίνει μια ζεστή αγκαλιά που ξεκουράζει και γεμίζει με νότες χαράς και αισιοδοξίας τα απογεύματα των τηλεθεατών με περισσότερες δόσεις θετικότητας, αγάπης και ψυχαγωγίας.

Η Νο1 παρουσιάστρια μαζί με την έμπειρη ομάδα της εκπομπής, αγγίζουν την επικαιρότητα με ιδιαίτερη ευαισθησία και ξεδιπλώνουν πτυχές που ενδιαφέρουν τον καθένα. Μία διαφορετική προσέγγιση, πάντα με καλή διάθεση και πάνω από όλα ανθρώπινη…

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους ξεδιπλωθεί το νήμα της απογευματινής ψυχαγωγίας με τη συναρπαστικά υπέροχη ομάδα και θεματολογία της. Η εκπομπή κάνει πρωταθλητισμό στην απογευματινή ζώνη αφήνοντας πίσω κατά πολύ τον ανταγωνισμό. Χαρακτηριστικό της τεράστιας επιτυχίας είναι το γεγονός πως πριν από μερικές ημέρες κατάφερε να φτάσει στο 40% στο νεανικό κοινό.

aristotelous

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους μας υποδέχτηκε στο καμαρίνι της στη διάρκεια της προετοιμασίας της και δέχτηκε να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό του Gossip-tv.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό στην παρακάτω Gallery:

Γιώργος Εφραίμ και Χριστιάνα Αριστοτέλους έκαναν τον γάμο της δεκαετίας για την κυπριακή showbiz.

Είναι δύο από τα πλέον αγαπητά πρόσωπα της κυπριακής τηλεόρασης και του αθλητισμού. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει 2 παιδιά (τη μικρή Μελίνα και τον Jr. Efrem), τα οποία ολοκλήρωσαν την οικογενειακή ευτυχία τους.

Δείτε το βίντεο από τον γάμο τους που έγινε πριν από 5 χρόνια:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved