Συγκλονίζει ο Γιάννης Βογιατζής στο gossip-tv: «Εγώ είχα σειρά να φύγω και όχι ο Γιάννης»
Gossip Specials

Συγκλονίζει ο Γιάννης Βογιατζής στο gossip-tv: «Εγώ είχα σειρά να φύγω και όχι ο Γιάννης»

Το τελευταίο αντίο είπαν την Παρασκευή 19/5 συγγενείς και φίλοι στον τραγουδιστή Γιάννη Βογιατζή που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών.

Ο σπουδαίος Έλληνας ερμηνευτής άφησε ένα σπουδαίο έργο πίσω του "ντύνοντας" με τη φωνή του κομμάτια που έγιναν διαχρονικά.

Η κηδεία του Γιάννη Βογιατζή τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στην Κερατέα με την οικογένειά του αλλά και πολλούς φίλους του που βρέθηκαν από νωρίς εκεί για αν του πουν το τελευταίο αντίο. τελευταίο αντίο.

Μεταξύ άλλων στην κηδεία βρέθηκε και ο συνονόματος πρώτος ξάδελφός του, ο ηθοποιός Γιάννης Βογιατζής ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv για αυτή τη σημαντική απώλεια.

Δείτε εικόνες από την κηδεία του τραγουδιστή:

Ο ηθοποιός Γιάννης Βογιατζής έχει διαγράψει μία λαμπρή πορεία στο θέατρο και τον κινηματογράφο. Έχει παίξει σε περισσότερες από 65 ταινίες, είτε ως πρωταγωνιστής είτε σε δευτερότριτους ρόλους. Γεννήθηκε στις 12 Ιουνίου 1926 στο Αιτωλικό Μεσολογγίου και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και για ένα διάστημα στην Ανωτάτη Βιομηχανική Σχολή Πειραιά.

vogiatzis-antigrafo.jpg

Ο ρόλος που τον καθιέρωσε ήταν αυτός του Μικέ, ενός χαζοχαρούμενου τύπου που επαναλάμβανε διαρκώς την ατάκα «Σας χαιρέτησα; Δεν σας χαιρέτησα. Χαίρετε, τι κάνετε, καλά ευχαριστώ», όποιον και αν συναντούσε.

Υπήρξε ο ιδανικός παρτενέρ της Ρένας Βλαχοπούλου σε μια σειρά από ταινίες, κυρίως στα μιούζικαλ του Γιάννη Δαλιανίδη.

bogiatzhs.jpg

Ο ίδιος μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv για τον αγαπημένο του ξάδελφο, χωρίς να μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη.

Μεταξύ άλλων είπε:

«Είναι βάσανο αυτό με το Γιάννη, το λέω από το θέμα της δημοσιότητας και της παρουσίας μου στα μέσα να απαντάω και να μιλάω. Είναι οδυνηρό αυτό το πράγμα γιατί δεν ήταν απλώς ένα ξάδελφος μου ο Γιάννης ήταν αδελφός μου πια. Με τον Γιάννη είχαμε διαφορά 8 χρόνια και το λέω γιατί εγώ είχα σειρά να φύγω και όχι ο Γιάννης. Είναι καταπληκτικό και τώρα είδα το πόσο τον αγαπάει ο κόσμος και πόσο τον αγαπούσε, θα μείνει αιώνια ο Γιάννης γιατί τα τραγούδια που έχει πει, ορισμένα από αυτά, θα μείνουν στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού. Ο Γιάννης εκτός από ένας σπουδαίος τραγουδιστής ήταν και ένας σπουδαίος άνθρωπος, ένα εκπληκτικό παιδί, ένας άντρας απίστευτος, ντόμπρος, κανονικός, λεβέντης, όμορφος, προικισμένος με όλα τα ταλέντα. Ήταν καταπληκτικός».

Δείτε το βίντεο με την κατάθεση ψυχής του Γιάννη Βογιατζή για τον συνονόματο ξάδελφό του:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved