Ελεονώρα Ζουγανέλη: Η γυναίκα με τα 1000 (και βάλε) πρόσωπα! Ούτε η Madonna τόσες αλλαγές στα μαλλιά
Gossip Specials

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Η γυναίκα με τα 1000 (και βάλε) πρόσωπα! Ούτε η Madonna τόσες αλλαγές στα μαλλιά

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη δεν χρειάζεται συστάσεις!

Έχει καταφέρει να χτίσει μία απίστευτη καριέρα στο χώρο της μουσικής και παρόλο που ο πατέρας της είναι ο κορυφαίος Γιάννης Ζουγανέλης δεν χρειάστηκε ούτε μία φορά να το χρησιμοποιήσει για να αποδείξει το ταλέντο της.

Άλλωστε ο μπαμπάς Γιάννης έχει πει πολλές φορές πως το ταλέντο της κόρης του υπήρξε πηγαίο και το εκδήλωσε από πολύ νεαρή ηλικία οπότε δεν χρειάστηκε να μπει στη διαδικασία ο ίδιος με τη βοηθήσει σε κάτι πέρα από το να είναι ένας στοργικός μπαμπάς που απλά της έδειχνε στο δρόμο για να κατακτήσει τα όνειρά της. Και αυτά πάντα είχαν σχέση με τη μουσική.

Και τα κατάφερε! Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη πλέον θεωρείται μία από τις καλύτερες ερμηνεύτριες της γενιάς της και ήδη έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου.

Η Ελεονώρα όμως δεν είναι μόνο αυτό! Είναι και γυναίκα και μάλιστα πολύ όμορφη που της αρέσουν πολύ οι αλλαγές και η ανανέωση στην εμφάνισή της.

Για αυτό και από το 2006 που ξεκίνησαν οι πρώτες μεγάλες επιτυχίες της μέχρι σήμερα έχει κάνει απίστευτες αλλαγές, κυρίως στα μαλλιά της.

Και όταν λέμε απίστευτες και πολλές, το εννοούμε. Έχει βάψει τα μαλλιά της μαύρα, κατακόκκινα, ξανθά σκούρα, ξανθά ανοιχτά, τα έχει κάνει ανταύγειες, τα έχει αφήσει στο φυσικό τους, τα ισιώνει, τα σγουραίνει, τα κόβει, τα μακραίνει, τα ξυρίζει πολλές φορές...

Είναι η Ελεωνόρα Ζουγανέλη που ό,τι και να κάνει της πηγαίνει πάρα πολύ και ήδη έχει μάθει να είναι χαμαιλέοντας με όποιο hairstyle κι αν επιλέξει να κυκλοφορεί.

Συγκεντρώσαμε κάποια από τα πιο αγαπημένα μας λουκ της από το παρελθόν μέχρι σήμερα και οι αλλαγές της πραγματικά είναι εντυπωσιακές. Δείτε τις στην γκάλερι:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved