Αριστοτέλους: H «Βασίλισσα» της Κυπριακής TV επέστρεψε και πόζαρε για το gossip-tv! (exclusive)
Gossip Specials

Αριστοτέλους: H «Βασίλισσα» της Κυπριακής TV επέστρεψε και πόζαρε για το gossip-tv! (exclusive)

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους επέστρεψε το απόγευμα της Δευτέρας 4/9 για μία ακόμη σεζόν μέσα από τη συχνότητα του Alpha Κύπρου.

H «Βασίλισσα» της Κυπριακής TV έκανε πρεμιέρα λίγο μετά τις 15:15 το απόγευμα και εμείς έχουμε τις πρώτες εικόνες από το καμαρίνι της και από τα παρασκήνια.

Η εκπομπή Με αγάπη Χριστιάνα είναι εδώ και πολλά χρόνια η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών και αποτελεί το πιο γλυκό και αισιόδοξο απογευματινό ραντεβού.

aristotelous

Η λαμπερή παρουσιάστρια μαζί με την κεφάτη και δημιουργική της ομάδα υποδέχεται τους τηλεθεατές στην ανανεωμένη και γεμάτη εκπλήξεις εκπομπή της.

Χάρης Παπαθεοχάρους, Σοφία Πρώιμου, Δημήτρης Δερματάς, Κώστας Καρνάκης και Λούκας Φεσιάς πήραν ξανά τις θέσεις τους εντός και εκτός στούντιο, πανέτοιμοι να χαρίσουν ακόμα περισσότερες δόσεις θετικότητας, αγάπης και ψυχαγωγίας.

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του gossip-tv.gr μια ανάσα από την τηλεοπτική της επιστροφή.

372724409_164938816636802_630523032632146319_n.jpg

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό:

Από το 2017 η Χριστιάνα Αριστοτέλους υποδέχεται τους τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα του Alpha Κύπρου καθημερινά. Το «Με αγάπη Χριστιάνα» είναι η εκπομπή που έχει γίνει μια ζεστή αγκαλιά που ξεκουράζει και γεμίζει με νότες χαράς και αισιοδοξίας τα απογεύματα των τηλεθεατών με περισσότερες δόσεις θετικότητας, αγάπης και ψυχαγωγίας. Όλα τα παραπάνω αποτυπώθηκαν και την περασμένη σεζόν στους πίνακες τηλθέασης καθώς η αγαπημένη εκπομπή πήρε ξανά την πρώτη θέση στην καρδιά των τηλεθεατών.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved