Εκλογές: Από τον Πώποτα & τον πρόεδρο της Σπιναλόγκας, μέχρι τον αδίστακτο δήμαρχο Γιάννη Στάνκογλου
Gossip Specials

Εκλογές: Από τον Πώποτα & τον πρόεδρο της Σπιναλόγκας, μέχρι τον αδίστακτο δήμαρχο Γιάννη Στάνκογλου

Δημοτικές εκλογές 2023: Σήμερα (8/10) ο Έλληνας βρίσκεται για ακόμα μία φορά στις κάλπες για να ψηφίσει τον Δημοτικό Άρχοντα της πόλης του που πιστεύει πως θα σκύψει πάνω από τα προβλήματα του κάθε τόπου και θα δώσει λύσεις σε κάθε πρόβλημα. 

Και μπορεί να έχει γίνει στις φετινές Δημοτικές εκλογές σχεδόν troll το γεγονός ότι έχουν θέσει υποψηφιότητα οι μισοί Έλληνες πολίτες για Δημοτικοί Σύμβουλοι αλλά είναι γεγονός πως όλοι έχουν κοινό όραμα να προσφέρουν στα κοινά.

neo_kafe_xaras.jpg

Εμείς, με πολύ παιχνιδιάρικη διάθεση είπαμε να θυμηθούμε τους Δημοτικούς Άρχοντες που μας έχουν... στιγματίσει στην τηλεοπτική τους «καριέρα». Και είναι αρκετοί...

Αθάνατος... Πώποτας

Ο Χάρης Ρώμας, αφού έγραψε ιστορία τηλεοπτικά ως Κωνσταντίνος Κατακουζηνός, είπε να μείνει στη συνείδηση του κόσμου και ως ο Δήμαρχος Κολοκοτρωνιτσίου, ο περίφημος Περίανδρος Πώποτας από το Καφέ της Χαράς που ερωτεύεται μία γυναίκα η οποία δεν έχει καμία σχέση με εκείνον. Είναι αυστηρός, έντονος, ιδιόρρυθμος, φοβάται να εκφράσει τα συναισθήματά του, αναλαμβάνει την ευθύνη που του αναλογεί αλλά και εκείνη που δεν του αναλογεί για να προστατεύσει τους συμπολίτες του, παραμένει πάντα προσκολλημένος στο δόγμα «Εμπρός – πίσω» και στις παραδόσεις. Είναι σταθερά μισογύνης και ασπάζεται το δόγμα του Νίτσε «Όταν πλησιάζεις γυναίκα κράτα μαστίγιο». Ο συγκεκριμένος ρόλος άφησε εποχή στην ελληνική τηλεόραση και αγαπήθηκε όσο λίγοι...

Ο Πρόεδρος των χανσενικών Πέτρος Κοντομάρης

Ένας πραγματικά τραγικός χαρακτήρας, καμία σχέση με τον πολλές φορές γλυκούλη Πώποτα, υπήρξε ο Πέτρος Κοντομάρης, ο πρόεδρος των Χανσενικών στη Σπιναλόγκα στην πολύ επιτυχημένη σειρά Το νησί που είχε υποδυθεί ο Θοδωρής Κατσαφάδος.

Ο Πέτρος, όπως είδαμε στην τηλεοπτική υπερπαραγωγή του Mega που προβλήθηκε το 2010, ήταν ο πρόεδρος του Νησιού ο οποίος έκανε ό,τι ήταν δυνατό για να εξασφαλίσει στο Νησί και τους κατοίκους του ανέσεις και καλή ζωή. Στη συνέχεια, παρέδωσε τη θέση του στον Παπαδημητρίου και συνέχισε να βοηθά όσο μπορούσε ως συνεργάτης του προέδρου. Ήταν ένας συγκινητικός ρόλος για τον οποίο ο ίδιος ο Θοδωρής Κατσαφάδος είχε παραδεχτεί τότε για τα όσα ζούσε στα γυρίσματα: «Οι μεγαλύτερες δυσκολίες αφορούσαν στις μετακινήσεις στο κρύο, κατά τους χειμερινούς μήνες και το γεγονός ότι τον Ιούλιο και τον Αύγουστο έκανα σκηνές με χειμερινά ρούχα και πολύ βαρύ μακιγιάζ εξαιτίας γήρατος, αρρώστιας και τύφλωσης... Ο δικός μου ρόλος, ο ρόλος του Πέτρου Κοντομάρη, βασίζεται σε μεγάλο ποσοστό στη βιογραφία του Επαμεινώνδα Ρεμουντάκη, του ανθρώπου που οργάνωσε την αδελφότητα και το νησί. Η λέπρα τον χτύπησε σε ηλικία 12 ετών και πέθανε εδώ στην Αγία Βαρβάρα».

Ο σκληρός Δήμαρχος της σειράς Αυτή η νύχτα μένει

Μόλις πέρυσι απολαύσαμε επί της οθόνης μία υπέροχη δραματική ιστορία που διαδραματιζόταν ανάμεσα σε δύο άντρες και μία γυναίκα. Ανάμεσά τους και ο Δήμαρχος Αγρινίου Χρήστος Αναγνώστου, ρόλο που υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία ο Γιάννης Στάνκογλου. Ήταν ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας. Ένας σκληρός άνθρωπος, ο οποίος είχε φτάσει να γίνει έτσι, εξαιτίας των δυσκολιών που είχε περάσει στη ζωή του. Η ιστορία του Δημάρχου ξεδιπλώθηκε από τα πρώτα επεισόδια της σειράς Αυτή η νύχτα μένει, με αποτέλεσμα οι τηλεθεατές να έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τον συγκεκριμένο χαρακτήρα.

Και επειδή τις εκλογές, ανεξαρτήτως αν πρόκειται για βουλευτικές ή δημοτικές-περιφερειακές εκλογές τις έχουμε συνδυάσει με τον Μαυρογιαλούρο, δεν θα μπορούσαμε να κλείσουμε χωρίς τη φιγούρα του και τις απίστευτες ατάκες του μέσα από ένα χαρακτηριστικό βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved