Βανδή-Μπισμπίκης: Το ζευγάρι που αγαπούν να μισούν τα social media - Το 2023 ήταν η χρονιά τους!
Gossip Specials

Βανδή-Μπισμπίκης: Το ζευγάρι που αγαπούν να μισούν τα social media - Το 2023 ήταν η χρονιά τους!

Ανασκόπηση 2023: Η χρονιά που αποχαιρετούμε ήταν σίγουρα μία από τις πιο ευτυχισμένες για τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη αφού είδαν τη σχέση τους να ανθεί και να γίνεται όλο και πιο ισχυρός ο δεσμός που τους δένει! 

Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός ήρθαν πιο κοντά από το καλοκαίρι του 2021 όταν ο Λάκης Λαζόπουλος σε μία παρέα έκανε τις απαραίτητες συστάσεις. Δεν χρειάστηκε και πολύ για να καταλάβουν οι δυο τους, παρ' όλο που προέρχονταν από διαφορετικά καλλιτεχνικά μονοπάτια, πως ήταν πλασμένοι ο ένας για τον άλλον.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης έκαναν την πρώτη κοινή τους εμφάνιση τον Νοέμβριο του 2021 με τους φωτογράφους να τρέχουν σαν τρελοί γύρω τους για να «πιάσουν» το καλύτερο κοινό τους ενσταντανέ. Εκ των υστέρων, βέβαια, διαπιστώσαμε όλοι πως δεν ήταν ανάγκη να υπάρξει τέτοιος... πανικός αφού από τότε μέχρι σήμερα οι δυο τους έχουν χαρίσει αμέτρητες κοινές πόζες, γεμάτες πάθος και έρωτα!

bisbikis-vandi.jpg

Το 2023 ήταν η χρονιά τους

Και εκεί που κάποιοι περίμεναν και έλεγαν με νόημα και μεγάλη δόση... κακίας ότι αυτή η σχέση δεν έχει μέλλον, οι δυο τους φρόντισαν φέτος να πείσουν τους πάντες με τις δημόσιες εκδηλώσεις έρωτα και αγάπης πως όχι μόνο είναι στην αρχή ενός μεγάλου έρωτα που θέλουν να διαρκέσει για πάντα αλλά και ότι είναι σχεδόν αδύνατον να τους χωρίσει κάποιος ή κάτι. Λοιδωρήθηκαν, άκουσαν τα σχολιανά τους στα social media, όμως εκείνοι έκλειναν πάντα με νόημα το μάτι σε όσους είναι τοξικοί και απλά δεν ασχολούνταν. Μία στάση που κρατούν και μέχρι σήμερα.

Ποιος θα ξεχάσει το ζεϊμπέκικο που χόρεψε ο ηθοποιός ενώ του τραγουδούσε η αγαπημένη του που έπεσαν να τον... φάνε, σχολιάζοντας κακοπροαίρετα, πολλές φορές και με κακεντρέχεια τα κιλά του, τα ρούχα του... τα πάντα!

bisbikis.vasilis_1687280890_3129461384990047270_2055212931.jpg

Βασίλης Μπισμπίκης

Ποιος επίσης θα λησμονήσει την πρόσφατη επίθεση στο πρόσωπο της Βανδή, λίγο μετά την πρεμιέρα της στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται φέτος επειδή σε κάποιους τα ρούχα της τούς φάνηκαν πολύ αποκαλυπτικά ή ότι δεν συνάδουν με την ηλικία της;

vandi-premiera-(42).webp

Και στις δύο περιπτώσεις κανένας από τους δύο δεν θέλησε να απαντήσει κάτι δημόσια, κουνόντας το... μαντήλι σε όσους επιμένουν να γεμίζουν τοξικότητα την καθημερινότητά τους. Σε πείσμα όλων, Δέσποινα και Βασίλης πορεύονται μαζί και φυσικά κάνουν πολλά κοινά σχέδια για τη νέα χρονιά που έρχεται, νιώθοντας ευλογημένοι που έχουν ο ένας τον άλλον στη ζωή του.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved