Τοπ 5: Ο νέος σύντροφος της Βαλέριας Κουρούπη, το ξέσπασμα του Λιάγκα & η ρεβυθάδα της Μενεγάκη
Gossip Specials

Τοπ 5: Ο νέος σύντροφος της Βαλέριας Κουρούπη, το ξέσπασμα του Λιάγκα & η ρεβυθάδα της Μενεγάκη

Top 5: Την εβδομάδα που πέρασε, με τα «κλικ» σας αναδείξατε την κορυφαία πεντάδα των θεμάτων που ξεχώρισαν. 

Ας τα δούμε ένα προς ένα...

Οδυσσέας Σταμούλης: Σοκ από τα αποτελέσματα της αυτοψίας στο σημείο όπου πνίγηκε ο 11χρονος γιος του

Ο Οδυσσέας Σταμούλης πριν από τρεις μήνες έχασε τον γιο του, που πνίγηκε στους Φούρνους Ικαρίας. Το πρωί της Πέμπτης, 30/11, στην εκπομπή Super Κατερίνα, ο δικηγόρος του ανέφερε χαρακτηριστικά για την υπόθεση: «Υπάρχουν κάποια δεδομένα αδιαμφισβήτητα, όπως το ότι η συγκεκριμένη σημαδούρα είναι τριπλάσια σε όγκο από τις υπόλοιπες καθώς και το ότι δεν υπήρχε καμία ενημέρωση των λουόμενων ή των κατοίκων σχετικά με τη χρησιμότητα αυτών των σημαδούρων. Αυτό που προκάλεσε το δυστύχημα, είναι το ότι το σχοινί που έδενε τη σημαδούρα με τη βάση της, ήταν πολύ μεγαλύτερο από το βάθος στο σημείο όπου ήταν τοποθετημένη, αλλά και το ότι το βάρος που τη συγκρατούσε ήταν πολύ ελαφρύ αναλογικά με τον όγκο που συγκρατούσε».

Βαλέρια Κουρούπη: Αυτός είναι ο νέος σύντροφός της - Η γνωριμία στα πλατό & η διαφορά ηλικίας

Ξανά ερωτευμένη φαίνεται πως είναι εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο η Βαλέρια Κουρούπη και μάλιστα είναι ο Μάριος Δερβιτσιώτης, επίσης ηθοποιός με τον οποίο είχαν γνωριστεί πριν από 4 χρόνια. Συγκεκριμένα οι δυο τους γνωρίστηκαν στη σειρά του ΑΝΤ1 “Παρουσιάστε” το 2019 όμως δεν έμειναν εκεί και συνεργάστηκαν ξανά καλλιτεχνικά στη σειρά της ΕΡΤ “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο”.

Η Βαλέρια Κουρούπη, παρά τη διαφορά ηλικίας που τους χωρίζει μιας και εκείνος είναι νεότερης γενιάς ηθοποιός, δεν έκρυψε ποτέ τη σχέση τους. Μάλιστα είχε πει για εκείνον:

«Έχω μια σχέση στην οποία ο σύντροφος μου είναι μικρότερος μου, πολύ. Δεν είναι λίγο μικρότερος μου, δηλαδή δεν είναι αυτό το “τρία χρόνια, δεν πειράζει”. Είναι πολύ μικρότερός μου. Πιστεύω πάρα πολύ στον έρωτα σε όλους τους τύπους σχέσεων. Πιστεύω ότι αυτό μας οδηγεί οπότε εκεί σταματάμε να σκεφτόμαστε στερεοτυπικά. Δεν υπάρχει στερεότυπο στον έρωτα» είχε πει.

Ξέσπασε ο Λιάγκας: «Τρελαίνομαι με την υποκρισία»

Με αφορμή ένα πρωτοσέλιδο που ανέφερε ότι ο Στάνκογλου έχει σχέση με τη Σίσσυ Χρηστίδου, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε στον αέρα.
«Ένας κακός χαμός πάλι γίνεται. Οφείλω να πιστέψω τους πρωταγωνιστές, το έναν τουλάχιστον που βγήκε και είπε ότι δεν ισχύει. Βγήκε ο Γιάννης Στάνκογλου στη Σάσα Σταμάτη και πολύ καλά έκανε ο άνθρωπος αν δεν ισχύει ή αν ισχύει και δεν θέλει να το πει, δικαίωμά του είναι. Και λέει ότι “δεν έχω σχέση με καμία παρουσιάστρια”. Μπράβο στον κύριο Στάνκογλου, μπράβο και στη Σταματίνα που βγήκε σήμερα και το ανασκεύασε», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας...

Ελένη Μενεγάκη: Το φαγητό που έφτιαξε και ο Μάκης και τα παιδιά γλείφανε και τα δάχτυλά τους

Η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε στον αέρα της εκπομπής της πως λίγες μέρες πριν έφτιαξε ρεβυθάδα και όλη η οικογένεια την... τσάκισε, πράγμα που την εντυπωσίασε.

«Άνοιξα μια αγαπημένη συνταγή σου για σένα, που είχα σκοπό να την κάνω στο φούρνο στη γάστρα… Ρεβυθάδα φούρνου στη γάστρα. Έφαγα 12 η ώρα το βράδυ ρεβύθια» είπε χαρακτηριστικά.

Μενεγάκη: Το τραπέζι στα Μελίσσια & η ιδιαίτερη διακόσμηση με τη βοήθεια της Μαρίνας - «Χαλάστηκα»

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ότι έκανε ένα τραπέζι στο σπίτι της στα Μελίσσια και είχε και τη βοήθεια της μικρής της κόρης, Μαρίνας.

Η Ελένη μίλησε για τη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση που της αρέσει να κάνει σε τραπέζια στο σπίτι της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved